Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 85> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana, oxalis se probudio iz zimskog sna i nadam se da će mi opet biti bujan i lijep kao i lani. A peludi već ima posvuda makar je šuma tek počela sramežljivo pupati.
Medo, kad dojdeš od BB ono kaj doneseš doma je uvijek lijepo. Dadinica, hvala draga, sad si mi dala dobro opravdanje da ne perem prozore češće. 11111, Belica. na kavu stvarno nismo jučer mogle doći ali sam uživala prekjučer kod BB. Od tam ni nemreš donesti nekaj kaj nije lijepo. Triša, ne mogu ti zamjeriti, teško čovjek nađe vremena za sve. Aralija, srce si, hvala ti za potporu i razumijevanje i za savjet za prozore. Blue sky, ugrijalo je sunašce i nas, konačno. Cvijeće cvate, trava raste, divlja šljiva koja inače prva cvate, samo što nije procvala. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
draga Ana jeli i vas konačno ogrijalo i probudilo prekrasne vrtove'?
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Nisam ni sumljala da sad s proljećem neće biti obnove, prinove su za pet, a oxalis je baš zgodan s onom pozadinom, u postu treba stajati vani kiša pa kapljice upotpunjuju ovaj lijepi cvijetić
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ana bistrica, vidjela sam tvoj vrt još pod snijegom, sličice su predivne, a sada noviteti, ljubičice, heuchere, predivno. Ne zamjeri rijetko svratim, tko bi to sve stigao, ali evo povremeno mi je drago pogledati što je novo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
I ti si se lijepo ponovila kod naše Bee
![]() ![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
oxalis
![]() ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ooooo, lijepo si se ponovila! A onaj oksalis je baš zgodan.
Prozori.... hmmm, a kakvi da budu od ovih svakodnevnih kiša? Uostalom, bar se ptičice neće zalijetati u njih! Kad god navratim k tebi, sjetim se jadnog Pere. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
super su ti nove biljčice, a ni ove stare ne zaostaju :)
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš je interesantan ovaj tvoj oxalis
![]() Za prozore ti vjerujem ![]() Lijepo si se ponovila kod BB. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jučer samo Carol i ja bile u najboljoj zagrebačkoj vrtlariji "BB". Uživale smo u razgledavanju tak da sam zaboravila na vrijeme. Ne znam kak, ali tam se uvijek nekak vrijeme ubrza. Ma kaj ubrza. Juri ko ludo. Ipak smo uspjele dosta toga pogledati uz detaljno i strplivo vodstvo drage domaćice.
Evo s čim sam se ja ponovila, ali si nisam zapisala točne nazive heuchera i geranije pa molim BB za pomoć u identifikaciji.
|
|
|
|
![]() |
|
Gute Fee, danas je stvarno bilo toplo kak su najavili ali nisam baš puno slikala, imam samo dvije slikice jer sam orezivala ruže. To je bila borba s ježevima, sva sam izgrebana. Sreća da se još nose dugi rukavi
![]() Natalija, priznajem, godi mi takva pohvala, ali daleko sam ti ja od genija. Kaj se vrta tiče, ljepši je na slikama nego u naravi. Moraš doći uvjeriti se. Leona, drago mi je vidjeti i tebe u mom vrtu. Snijega više nema, bit će slika samo čekam inspiraciju.
|
|
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Snezni zeka je nestao ali daj sad ove slikice ispod snega,pretpostavljam da su lepe,pa podeli sa nama.
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
bila sam vrijedna i sve sam (opet) pregledala, draga ana koji si ti genije... ovako lijep vrt, prelijepe rukotvorine, od božićnih do snježnih, prekrasno uhvaćene biljka, ptice i ostali detalj...
pa mislim da tako nešto može stvoriti samo posebna osoba |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ja sam pak uvjerena da budes ti na tom prekrasnom brijegu brzo imala puno toga za slikati ! Pogotovo u iduci cetvrtak kad su nam najavili + 20 stupnjeva !
![]() |
|
![]() |
|
Vidim da sam vas zabavila sa snjegozecom, to mi je i bila namjera, a bome ste i vi mene dobro nasmijale. Nadam se da više neću imati prilike raditi snjegovića do prosinca. Sad čekam da barem nekaj procvate, nemam kaj slikati u vrtu.
|
|
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
snježni zeko je odličan
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ajde ane slikce cekamo ko ozebli sunce..ni jedna grancica od budleje nije se uhvatila
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Brrr... došla sam vidjeti konačno tog zeku o kojem svi pričaju... iako znaš da mrzim doslovno snijeg, moram reći da je i više nego fantastičan! Pozvat ću ja tebe lijepo slijedeće zime da i po mom dvorištu skupljaš snijeg i radiš figure
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |