Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 136> |
Korisnik | ||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sijanje klematisa je više nego komplicirano, ponekad su potrebne i godine do prvih slabašnih biljčica.
Evo linka pa tko voli nek' izvoli
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
|
|
||
Josipovac,Osijek
|
||
![]() |
||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
Carol tvoji su posebno zanimljivi
![]() |
||
![]() |
||
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
|
Morena,on ipak treba vremena da se raširi
|
||
![]() |
||
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
|
Prebacio sam jučer 2 dobro razvijena clematisa iz tegli u vrt. Ostalo ih je samo još par komada u tegli. Sve sam dobro pognojio sa stajskim gnojem, a orezivanje će pričekat još koji tjedan.
Što se tiče polaganja,meni je bolje to raditi najesen, tako da ostanu do proljeća. Ako potjera,propupa onda ih se samo odreže od matične biljke. Dobra je fora sa flašama. |
||
Neka se sve zeleni
|
||
![]() |
||
radoja956 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
|
Moje klematis povaljen jesenas, ima deset novih bebica. Kad se nisam srišila danas kad sam vidjela.
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
ja sam danas presadila 2 iz bezvezne posude u pravu teglu, 3. nije dočekao...
ne znam ni koji je bio a one armandije u plodinama snizili na 35 kn, ali čitala sam da im smeta mraz, vjetar - ošteti im listove, nagrdi ih... bojim se da nije za moju familiju ja sloodno mogu vjetrenjaču postaviti u dvor ![]() |
||
![]() |
||
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
|
Natalija,ja mislim da mu samo treba zaštititi korijen a granama ne smeta vjetar ako ih povežeš uz nešto,to je moje iskustvo.
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Carol Clematis Tangutica, ti je predivan
![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
Carol prekrasan ti je , žuti nisam još vidjela, gledam danas moji krenuli listat, hladno je miriše na snijeg ali im je vrijeme pa se ne daju
|
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Ja sam moje orezala a neki su nestali, npr. alpine.... ne znam da li će još izviriti.....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
Sandra Šteko ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 41 |
|
Prekrasna ti je kombinacija ovih dvaju clematisa Donata.Zar mogu tako u jedan sud zajedno? |
||
![]() |
||
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
|
Gledam danas moje klematise,Jackmani je potjerao listiće,dobro se drži.
![]() ![]() ![]() |
||
Josipovac,Osijek
|
||
![]() |
||
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
|
Moji Jackmani istjerali 20cm prije ovog zahlađenja. Sad stoje a neke grane se objesile kao smrznute.
|
||
Pozdrav iz Osijeka
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
A ja imam onaj naj, naj, najobičniji plavi, istjerao je krasne bujne pupove i to dosta nisko, tako da sam samo one suhe grane iznad toga porezala. Vrlo jednostavno.
U stvari imam i neki rozeni, nemam pojma kako se zove,on nije tako veseo kao plavi, ali ide, krenuo je. |
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Lijepo bebolina, krenuli su i moji
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
Bebolina krasno,moji su jedno cca 1 cm.
|
||
![]() |
||
mimantonija ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2013 Status: Offline Bodovi: 109 |
|
Htjela sam vam postaviti pitanje, imam više clematisa, jedno vrijeme sam pratila koji je koji i kako se orezuju i kada. Sada zaboravih koji se kako zove, orezem ih sve skupa na jesen. Medutim, jedni i dalje divno cvjetaju, dok drugi daju tek par cvjetova. Vjerojatno ovi kojima sam pogodila vrijeme rezidbe, njima godi, dok drugi trpe..kako ih dovesti u red?
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |