Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ajamin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

ajamin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 145>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2013 u 05:41
Divno si se ponovila draga Ajama, a kaj se tiče vremena. ma šta uopće reći, ja sam neki dan odlučila izbaciti dio sukulenata van pa kako im bude, a oni sad opet o snijegu... bogme ih neću unositi sim tam, jer nemogu ni stijenu otvoriti da bi izašla van... sve mi je zakrčeno. Ako baš bude kritično, prekrit ću ih nečim i to je to.

Ps . nadam se da ćeš brzo ozdraviti
belica,zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 19:31
ovo sam ti ostala dužna od jučer, i kad pogledaš mogu obrisati

bugica stara 3 godine obrezena prije mjesec dana

grane od prošle godine obrezem do samog debla i iz baze bacju nove grane koje će cvjetati ovu godinu.to je bugica "glabra" ljubičasta i nju ne ne unosim u kuću kod nas prezimljava bez problema

ovo je crvena bugica, Vera deep purple , nju unosim u kuću jer ne podnosi mrazeve, obrezala sam je na visinu koja mi odgovara i ostavila dvije grane

izbrisat ču post kad mi javiš
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 19:32
evo da vidiš dokle režem "G"

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 19:53
hvala ti.nemoj brisati neka bude kao podsjetnik
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 22:54
I ja mislim da nije potrebno brisati, dapace , lijepo ju je vidjeti ! Meni je moja prije 2 godine uginula . Ja sam morala rano odputovati a oni koji su mi ju trebali unesti u kucu , zaboravili su na to ! Ja cu se vratiti i diviti se ovoj tvojoj kad bude opet u najljepsem cvijetu !    smile79
Na vrh
Gordana102 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gordana102 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 18:40
Evo me opet malo kasnim,,, da moje su vani u velikim cvjetarima, ako se sjećaš da mi je ona klizna stjena uvućena pod balkon. A i imam agril u 4 sloja i 1m u visinu postavljen s vanjske str.cvjetara, pa je Oc oko nule i malo iznad.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2013 u 20:50
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 17:50
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 17:56
klivija je već gotova

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 17:58
zna li netko da li je to onaj koji prezimljuje vani

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 18:07
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 18:23
prošetala sam konačno do vrtova i prvo sam obišla tvoj,divne cvječkice,prinove su prave,uživala sam sve polako zagledajući,u nadi da si ozdravila šaljem ti pozdravčić
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 19:24
sarajka hvala na šetnji.dobro sam .raditi se mora pa se onda mora biti i dobro
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 19:27
macina trava

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 19:31
ovo me dočekalo kad sam došla na posao pred uskrs

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 19:35
prvi put procvijetalo

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 19:39
a sada malo jade vani.

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 19:42
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 19:45
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 19:49
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 145>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.