Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 216217218219220 381>
Korisnik
Poruka
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 01:03
suuuuuperrr ti je avatarko..eeej daj malo sunčeka...
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 01:05
Eto dala sam vam uzivajte,grijte se dok ova kisa prodje vani.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 01:08
IIiiijuuu..sad moram i ja svoj ćenđati..moj mi ide više na živce..al tek sutra kad budem na svom kompu..sad sam na muževom lapu..tu nema mojih slikica..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 01:10
UUUh koliko je sati zgibnem u krpe ranim sutra.hvala Viz na lijepom druzenu kao i uvijek. L.noc.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 01:13

neeeećem ćut izraz zgibati...uhhhh...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 01:28
Gotovo je zarazene smo od fikijevih zgibusa

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 01:33
kronikus zgibandus--teški diagnozitis..zgibitis spavatitis..
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 10:47
Eeeeeejjj curke, zar vas ne boli glava od ovog vremena? Ja već lagano pucam po šavovima od bijesa....snijeg, snijeg, snijeg.....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 11:55
Boli Mons,la nedamo se ja i viz nas ni pad komete ne bi omeo da se bavimo dajzecima i smijemo do dva na vece hhhahaa

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 11:57
Ja ne mogu tako dugo biti tu, jer baš sam neka isto ko i ovo vrijeme....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 11:59
Ja sinoc proucavala bilje,naucila sam konacno sta je gavez i medvjedji luk,a sta mrazovac-kacuni.napokon.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 12:03
Radije ne diram divlje biljke za koje nisam sigurna što su, bolje se držati onoga što znam, nego zabunom napraviti kobne posljedice....
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 12:12
Jest i to i ja cu se drzati samo bilja koje znam od djetinjstva kao sto su kiselica napasli smo je se mi djece hhhh.za neke koje prvi x vidim sad na sliic ne smijem ni dirati.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 12:17
I mi smo kao djeca bili ludi za kiselicom, po cijele dane smo lunjali po livadama i brali kiselicu i one gljivice kod nas im kažu Pilićarke, ne znam kako se drugdje zovu, ali te gljive su bile zakon. Znalo ih biti rano u proljeće čim padne malo kiše i utopli, eto i njih...rastu u skupini , na livadama, svjetlosmećkaste boje i dosta su sitne, ali su jako lijepo mirišale i bile su prefine za jesti...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 12:20
Mi nismo te gljive jeli livadske,nego sumske sirogrizeve,crvenkasto smedje biljke imaju mlijeko u sebi i jedu se i sirovi.jeli smo jos i cvijece od drace hhhh,te kuglice od zove.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 12:27
Sad si me podsjetila, mi smo jeli cvijet od agacije, igrali se trgovine i prodavali te grozdaste cvjetove, prodavali višnje, a dok je kukuruz izmetnuo buduće klipove, znali smo ih puno potrgati ( pravili smo lutke od njih!). Često puta je bilo i bježanja da ne bi bilo batina!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 12:51
Hahaha pa i mi isto covjece sva djeca imaju iste ideje hhh. Od maslacka smo pravile kose i uvijali.To je djecija igra i zivot vani,a ne ovo sada kad samo stoji pored roditelja i ceka da mu das na fb.Ma dam ja vama po nosu idi vani vidista je sunce

Seneka
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 13:57
ja odustala od brbljanja.cure prebrze ste mi ,nemam ja toliko vremena,a po noći moram spavati
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 15:24
Aaaajjjjjj Pustilka, pa ne tako dječicu šamarati!

Ajama, moram priznati da ni ja nisam ovdje do kasnih sitnih sati!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2013 u 16:02
kod mene ti ej sve mimosvit,nije ni ovo normlano djeca odrastaju u mracnim sobama uz racunar grr.

Seneka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 216217218219220 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.