Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - wiz povrtnjak u malom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

wiz povrtnjak u malom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 68>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 23:45
Betty, mora mi muž preseliti slike sa moba na komp, ima nekaj malo slikica, al ništa velikog, nemam ja plastenik pa samim tim nemam kaj ponuditi na ogled....osim ćekati  kad nekaj bude. kod mene na gruntu ti je snijeg još od prije, a sada upravo već 2 sata pada novi snijeg, tako da neznam kad ću kaj sijati...bojim se da bu to bio 4 mjesec..negdije polovinom mjeseca, ggrrrr, baš sam ljuta.  mah mah tebi i tvom vrteku koji redovno škicnem kad stignem.
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 10:20
Bety i ja sam nestrpljiva za njenim fotkama,al nacekat cemo se,opet najavljuju snijeg
Viz mene ta ljubocasta mrkva plasi sa tom tamnom bojom,ljepse su mi zute,narandzaste,bijele.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 17:22
Pustili, nemoj da te plaši, u starije vrijeme(negdije u 17 stoljeću) su to bile uz bijelu mrkvu prve koje su rasle za konzumaciju, danas ima neznam koliko sorti al sve uzgojene, nisu izvorne stare sorte.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 19:03
Jok opet nekAko su mi vjestacke na izgled.bolje su druge boje.

Seneka
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 13:59
Evo, pasiflora me je dovela do tvog vrta Smile

Ti si stvarno rijetka biljka na ovom forumu Thumbs%20Up

Nisam sve uspjela pogledati ali se ne mogu nadiviti tvojim sortama rajčica, načinu uzgoja i drugom povrću. Vidim da imaš i onaj divovski špinat, drvo špinata a to mi je nešto posebno, netko je pričao o njemu.  A tikvice ... po metar dugačke... za ne povjerovati.

Onda, sve smo dogovorile, šaljem ti idući tjedan, ipak jer neće stići do Uskrsa..

smile78
Rijeka

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 22:15
Mira K, hvala ti puuuuno, eto, nekako sam  pronašla sebe u svemu tome,  ja sam ti pustolovni tip...volim se upustiti u svaku avanturu koja me vodi ka novim sortama, ma...ako treba..idem glavom kroz zid..kaj je to za moju tvrdu glavu...heheheh, al moram imati to što sam si zaželjela, pa makar pošto-poto..Smile
Ako želiš, dobiš taj špinat, prava delicija je..ovu godinu ga sijem 2 x više nego lani, okus nemjerljiv sa običnim špinatom, moji su svi poludjeli za njim, pa i klinci ga jedu , dok ovaj običan, fuj, bljak, pljuc rade.LOL
Et' drago mi je da si svrnula, bacila okeco i usput možda saznala nešto novo jer svi ljudi, sve znajusmile78
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 23:16
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 23:27
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 23:29
sto se skrivate ovdje,hajte na povrtnu

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 23:59
..evo da stavim koju slikicu od sorti rajčica koje sam posijala..
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 23:59
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 00:00
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 00:01

Dao Bog da ti dobro nikne i sjajno rodi!!!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 00:02
Black Oxheart
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 00:03
imam ovoga....nikla mi 2!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 00:03
hehehe...Fiki moj...nadam se da bar jedna biljka uspije da umnožim sjemenke.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 00:04
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 00:04
Jesi posejala Omar lebenese?
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 00:05
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 00:05
Black Zebru ove godine nisam htio da sejem...nego sam yellow zebru posijao!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 68>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.