moje biljčice |
Odgovori | Stranica <1 148149150 |
Korisnik | |
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preljepe su mi ove čipkane. Ostaju li uvijek ovaki cvijetovi ili nestane ove čipke s vremenom?
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Sponzorirani linkovi | |
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dijana čipka ostaje i sve je ljepša kako ljubica stari |
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tko je pratio tvoju temu od prvih stranica zna da su tvoje orhideje i ljubičice predivne,ja uživam u njima i željno očekujem nastavak
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo kako ih "nemam"
isperd u flaši su bebe orhideje sa Tajlanda koje isto "nemam" |
|
Amelia,It |
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo deja |
|
Amelia,It |
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Amelia,It |
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to je samo maaaaaali dio,za sve one drage ljude koji me prate
|
|
Amelia,It |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve su,ali ova me oborila
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim sve koji su imali svoj komentar da pročitaju Pravila foruma posebno pod točkom osam gdje je i objašnjenjo objavljivanje sllika kako vlastitih tako i onih s Interneta pa i osobna odgovornost korištenja slika s Interneta.
Tu i prestaje nepotrebna rasprava na temi gdje raspravi nije mjesto. Također ako imate nekih nedoumica ili vidite neke nepravilnosti, u Pravilima foruma imate napisan način kako postupiti. Stoga molim, upoznajte se s Pravilima foruma i pridržavajte ih se. Ukoliko imate pitanja, obratite se administratoru na pm. Svako eventualnu daljnju raspravu na temi smatratt ćemo daljnjim nepridržavanjem Pravila foruma. |
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hana, ovakav izbor, ovakvu ljepotu.... ma nemam riječi! Ohhh.... da ti srce stane od miline! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su,
|
|
Odgovori | Stranica <1 148149150 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |