Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 138>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2013 u 22:07
Ma koji crni ljepši dani Dmirce? Upravo su opet rekli za snijeg!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2013 u 22:12
Hajd mozda im se prognoza izjalovi
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2013 u 22:15
Samo da Uskršnji zeko ne donese šarena jaja snjegoviću u krilo....
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2013 u 22:19
Teško Pustilka, teško....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2013 u 22:21
Curke bojim se kako je godina počela , izgleda da će tako i nastaviti....Kod mene je već krenulo niz brdo....Nema nekoliko dana kako sam posijala sve u plasteniku. Sad osim što se trebam bojati snijega i niskih temperatura, da bi još ljepše bilo doselile mi krtice u plastenik....   
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 10:39
Ajoj,Monsti,muke tvoje pa 'di bas u plastenik da zadju...nadam se da imas nacina da ih se resis nekako...
Bas mi je krivo...tolika muka i rad oko svega i onda dodje stetocina i sve pokvari
Zelim ti strpljenja i srece,da se resis malih napasnika
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 12:52
Betty teško da ću ih se riješiti, to samo gdje zađe, teško više istjerati..eto baš znaju kako piti nečije živce na slamku... i sve razheb...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 19:55
Meni se opet cini d aje bolje sto je plateniku,nego vani,jer vece su mogucnosti da se nekako ulovi na nesto zbog malog prostora.danas cujem meni radosnu vijest zecevi kji su mi ulazili u vrt nestali,valjda ih psi rastrgali.djeluje zlobno sto ne osjecam tako,nego to je vlasniku lekcija sto ih fino nije uhvatio na vrijeme.konacno da sam blitvu otkrila ispod najlona.

Seneka
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 19:59
Znam da radiš eko povrtnjak pa ne želiš pribjegavati kemiji. Ima li neko drugo ekološko sredstvo za tjeranje krtica osim onih ultrazvučnih napravica? A za njih mi tvrde da su jako efikasne i u onim 50 metarskim plastenicima.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 20:08
Dadinice imam to ultrazvučno čudo....To umjesto da ih potjera još ih više priziva, negdje sam pročitala, isto žena rekla kako su kupili te napravice u nadi da će iseliti sve krtice iz svog grunta..Kad je mislila da ih se konačno riješila, otišla do spravica gdje su postavljene, kad tamo, kaže oko toga je valjda bilo 50-tak humaka..eto toliko o tome kako im te ultrazvučne napravice smetaju...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 20:11
Pustilka drago mi je da si se konačno riješila zečeva....iako istina zvuči malo grubo, no nije ni način uništavati nečiji trud..Istina nisu životinjice krive , one ne znaju i nisu svjesne što smiju, a što ne....No očito ni njihov vlasnik nije baš svjestan čovjek kad o njima ne vodi nikakvu brigu...
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 20:18
A da ti onda pokušaš tu napravicu iznijeti na kraj grunta... neka ih tamo dozove, što dalje od plastenika.
Ne zafrkavam te, nego zaista tako mislim. Očajna situacija traži očajna rješenja...
Mada mi ovi koji se bave plasteničkom proizvodnjom povrća govorili da valja... htjela sam kupiti. uffff!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 20:26
Ma vraga crnog to valja! Niš koristi i izgleda samo dobra reklama i uzalud bačen novac.....Misliš da je te male beštije lako zavarati... To je teško uopće zavarati i prevariti, jako su pametne!...Cijelu zimu dok je plastenik bio mogu reći gotovo pa prazan ( bila je samo salata i celer unutra), nitko nije ni prismrdio....Čim osjete da se nešto friško čeprkalo po zemlji, eto i njih....I nije to samo u plasteniku, isti slučaj je i vani...Gdje god je nešto friško nakopano , tu su i one odmah došle "popravljati" za mnom.....I što da onda kažem, koliko god netko rekao i tvrdio kako su one korisne, lijepe i čiste životinjice, užasno su zločeste....Pa koji kiki ne kopaju tamo gdje ničega nema, čak mi ne bi toliko smetalo da rove i po travnjaku, ali ne , one baš dođu tamo gdje ne smiju. Još nije problem ni pokoju lukovicu izbaciti iz zemlje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 20:28
Razumijem te i to posve!!!
I ja šizim zbog njih, samo im ja uvalim one meke iz poljoapoteke... na mom ionako malenom prostoru nema mjesta za njih!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 20:36
Ma ne podržavam trovanje nikako, što npr. da ih potrujem , opet će doći nešto drugo nakon njih...One vjerojatno imaju neki razlog zašto se tu zadržavaju, ako ih riješim, može doći samo neka druga napast...A već vidim da ima tu i drugih zločestoća, one vražje rovke.....to je isto čisto zlo, lani su mi napravile cijele rovove po vrtu i to taman kad sam flance posadila van....I koji je to onda osjećaj, posadiš biljkice, a sutradan nađeš izrovane biljke s korijenom gore i mrtve naravno...da poludiš...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 20:40
Nije ništa za čuditi budući da susjedi do nas imaju "uzgajalište" ( smetlište u dvorištu i uz kuću ) koje pogoduje za sve gamadi i štetočine! Ali bitno da je susjeda jaka na jeziku i čista otrovnjača!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 20:47
Jel' ti to govoriš o svojim ili o mojim susjedima???
I moji imaju đubranu od krava preko cijelog dvorišta, stalno diraju u moje, sad si daju slobodu i da bez pitanja koriste moj zimski vrt i tome slično... za poluditi!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 20:55
Dadinice mozda si ti bas odgonetnula kako funkcionisu te naprave,mozda one i sluze da se odvuku sto dalje te krtice.eto Monstera poslusaj Dadinicu.
Monstera meni ta vlasnica jos kuka kako joj nestalo zeceva kao psi ih pojeli,ama kad ne vrisnu od srece pojeli mi korijenje persuna i lisce,blitvu bio ogolio ja nesto najlonom spasila.dovoljno samo sto zivce potrga,a ne mozes nista uciniti.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 20:58
O svojim naravno!
Ovi nemaju ni krave , ni ništa, ali zato imaju leglo štakora, miševa, a tko zna možda uskoro i zmija, jer kako su " jako vrijedni " bojim se da će se uskoro i zmije nastaniti ovdje...Htjela sam poslikati to ruglo od dvorišta i vrta, pa nek se vidi i ovdje, ali onda sam se predomislila i odustala.. Šteta je kvariti ugled ovog lijepog mjesta s takvim odvratnim fotkama.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 21:01
Pustilka kako god to zvučalo, meni je drago da si se konačno riješila tih beštija!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.