Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 77> |
Korisnik | |
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pregledala sam sve od početka i mislim da bi mogla još sto puta za redom sve pogledati kad bi bilo vremena.
Prekrasno je sve,a kaktus garden stvarno poseban! A ljubimac pravi ljepotan,mada su me njegove slike malo i rastužile jer sam ja bez svoga ostala prošlo ljeto i to na jako ružan način |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
U vrtu ti pravo proljeće a sukulenti na sunčanju,uh,šta bi ja dala za takvo vrijeme
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Aj, ženskice draga, kod tebe je izložba sukulenata?
![]() ![]() ![]() Ili ti to pokušavaš parirati vrtnim centrima? Prekrasni su svi do jednoga! Bravo i za tebe i za njih! A gdje je Tim? |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
camelija samo ti meni pozuri ,za ljubimca ne brini ,malo ce te onjusit i mozda poljubit
![]() ![]() znas bas sam radoznala kako ce to izgledat ,al znam da ce proc super ,jos ces se ti naviknut na njega aralija ,evo sukulenti izneseni,jos malo da uredim kaktus garten i malo sredim ruzicnjak,stavljat cemo neke cigle oko kamena i moci cemo kavu popit kod mene slavuj ,hvala ti na pohvali ,sukulenti su dobro,vrt napreduje |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
osim opasno nagetih opuntija stanje u kaktus gartenu super....kaktuse nisam iznijela ,cekam da prođe najavita kisa za vikend pa cu i njih iznijet,police su spremne ,samo iznesem..i kaktus garten moram ocistit od korova,ne stignem puno |
|
Vir |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
kamenjar, krasno!
u vrtu proljeće a sukulenti -nemam riječi. ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ej, pa di skrivala te sukulente do sada, svi do jednoga prezimili ko kraljevi i sad se šepure na suncu, vidi se da ih je prava ruka njegovala , samo mi nije jasno kako "mezimac" nije u kombinaciji s njima, pa i on se voli sunčati na ovom suncu. Draga a sad da kažem ono što mislim "preljepooooo" to je jedina riječ koja ima smisla na sve ovo.
![]() ![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Kamenjar koja ljepota kod tebe!!!Nekoliko puta sam ponovo gledala slike.Prekrasno cvijeće,sve ti je lijepo dočekalo proljeće.Eto mene prvom prilikom,samo ne znam kako ću s ljubimcem.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
ovakve police sam dobila za kaktuse i ostale biljke
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
O ime... eto te napokon,dobro izgledaju ovi tvoji mališani a kakvo je stanje u kaktesgartenu?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() nemam mjesta dovoljno,sve sam samo iznijela ,poslje cu trazit mjesto ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
|
Vir |
|
![]() |
|
proba da vidim jeli mogu na ovaj nacin stavit slike malo sukulenata ,iznijela ih danas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
I, jesi se počastila kojim kaktusićem za tvoj kaktusnjak? Kakva je situacija u njemu, hoće li bez gubitaka preživjeti zimu?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Došla sam malo i do tebe da vidim šta je novoga
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |