moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 89> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a,ovaj narančasti,sa avatara!!? Baš danas MM pričam kako lijepo cvate a on veli,pih,to meni nije nikakav cvijet,onaj običan crveni mu je najljepši
![]() Trenutno se ni jedna grana ne pelca no ako hoćeš samo reci.Odrežem ti grane.Ja ga na jesen ionako režem pa mi žao baciti i onda sve to pelcam,i podjelim
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
ups, krivo, mislila sam na hibiskus !
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Katružo,koji clematis? onaj plavi?
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Shasha, "šećem" tvojim vrtom i uživam , a posebno sam zastala kod klematisa, predivna boja
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Tko je vrijedan, taj je uvijek vrijedan pa ma koliko mi pričali o tome!
Shasha stvarno nam uljepšavaš život
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hopa, slike super, a za tebe 5+
|
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
prekrasno
![]() ![]() ![]() |
|
Ako čovjek ne zna prema kojoj luci plovi, nijedan vjetar neće biti povoljan.
Seneka |
|
![]() |
|
Hvala,hvala
![]() Evo nekih novoprocvalih,nekih koji cvatu od 2mjeseca(kalanhoa)bez prekida,neki su se jako raširili,okupirali sav prostor oko sebe......
ovo sam zaboravila kako se zove no nema ni veze.cvijet je nježno žuti
![]() jel to carsko oko??
![]() da sa žutog na crvene pređem -begonije
![]() kalanhoa,ne odustaje od cvatnje
![]() mislim da je ovu mulumus,(ili nekog sličnog naziva)presadila ga u ovu betonsku teglu i okupirao ju je cijelu
![]() crveni ljiljan pri kraju cvatnje
![]() dnevni ljiljan počinje tek
![]() gladiola koju sam jutros zatekla među ovim plavetnilom
![]() i hibiskus je počeo sa više od jednog cvijeta
![]() konačno i moja santolina procvala
![]() tritoma me najviše oduševila,koliko cvjetnih pupova!!!!
![]() bitno da se zove duhan,makar ga ne mogu koristiti
![]() i druga lavanda koju još nisam porezala
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uvek ostanem bez teksta...
|
|
![]() |
|
sabaheta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 41 |
pa znaš kad ostaneš bez teksta ovakav vrt još nisam vidjela oduševljena sam
![]() |
|
ensar
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Lijepi pozdrav shasha!
Nije me bilo dugo,pa ja ću poludjeti od tvojih prekrasnih cvijetića,srce će mi
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
tek sada vidjeh tvoje slike,sve je krasno
![]() |
|
Everyone's a winner, we're making our fame
|
|
![]() |
|
Ok,pišem te za korijander.
TeaK,nisam nekaj kupovala na flori,samo ostića bijelog i ovu ljepoticu šarenu(20kn,ko da nisam kupovala)
ups,alium.To ti je seljački-ukrasni luk.Ma nemam ga šta cijelog slikati kad je jedino ta "kugla" bitna.Stapka ,na kojoj je cvijet,je visoka(hmmm ne znam,do vrha ograde
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vidim da se opet "hvališ" ali samo daj kad imaš sa čime!!!
Kakav je to alium, daj ga malo poslikaj iz drugog kuta da se bolje vidi,jer ovako mi ispadne kao lopta.
Ove milion bells su ti već počele visiti, moje su tek krenule preko tegle, ja imam crvene, jedva čekam da narastu!
Može li se od njih uzimati sjeme?
I na kraju - korijander = ja
Valjda si shvatila, jer ja sam si kupila i vlasac tako da sada već imam ukrasnu papričicu i vlasac, a sada mi treba ostalo...
Imam u planu staviti još i ružmarin, origano, majčinu dušicu, bosiljak, metvicu i još svašta...
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
![]() |
|
million bells,u prevodu neka mini surfinija. Imaš na naslovnici foruma temu o toj biljci.Uglavnom,sve radiš ko sa surfinijom samo što ova ima sitnije listiće i sitne cvjetiće.Meni je slatka tako malecka
|
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
shasha u nas nema takvih maslina koje idu u kompletu sa cvijećem, jednostavno prekrasno, ja bih ih isto razdvojila da ih ne ubije jako sunce. koji je ono cvijet na slikama kojeg nazivaš MB ili nešto tako, prekrasan je a pari ko puzavac da ga probam nabaviti za svoj opustošeni balkon?
|
|
![]() |
|
Hvala ti puno.Frka me prčkati a opet žao mi ih je ostaviti da se prže na suncu.Za sad im ništa nije no kad počnu cvasti vjerojatno će im smetati sunce cijeli dan.
|
|
![]() |
|
shasha, ja bi ih izvadila sa malo zemlje, mislim da im ništa neće biti.
"Stalak" ti je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |