Anđelkin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 114> |
Korisnik | ||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
O draga moja, kaktusgarten se lagano preseljava na drugu lokaciju. Kad ga malo sredim presdstavim ga ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Divljakuše su prave a što mirišuuuuuu,
![]() ![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
|
obožavam "divljakuše" uvijek bi ih ko klinke šnjofale
![]() |
||
VG
|
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
Gledaj gute i drago mi je da uživaš, danas bura ali ništa zato bar ne kiši! ![]() |
||
![]() |
||
|
Je Jaco ruže su dobro "utvrđene" tako da im ni bura ne smeta a dere li dere ko luda ![]() |
||
![]() |
||
|
Mari, oko moje plavo ![]() |
||
![]() |
||
|
Znaš dušice da baš suosjećam s vama u bjelini ![]() |
||
![]() |
||
|
Priživit će naravno, a i mi isto. A kad prođe ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
kao što je gore već napisano,vrt ti je pravo osvježenje za ovaj naš snijeg i hladnoću.jedva čekam slike tvog kaktusnjaka jer mi ostao u lijepom sjećanju.
![]() |
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Unatoc snijesku koji je danas padao kod tebe je pravo proljece !
Gledati i uzivati ! ![]() |
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
Ruže posađene
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
Da da, da me sad čuješ smijala bi se sigurno, lijepo gledam sve to divno cvijeće i patim.... prekrasno ti je draga, a kod mene evo snijeg pada ko blesav...
Ps. bila sam neki dan i na dolcu i na kvartiću... nema tih ruža još, vrijeme je fuj kod nas , pa valjda zato. |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Kod tebe se lepo zasarenilo,stize prolece na velika vrata,valjda ovaj hladan talas koji najavljuju nece naskoditi nasem cvecu.
![]() |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Oooo kako se kod tebe već lijepo šareni vrt! A i prinove će ubrzo biti spremne za preseljenje u otvoreni prostor na stalno mjesto. Bit će to raj za oči kad se sve razraste i procvjeta.
![]() |
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |