Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 94>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2013 u 22:57
Draga gute, baš mi je žao za tvoje biljčice Cry
Rijeka

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2013 u 23:03
Ostale slicice nisam htjela ni staviti ! Prezalosno je , ali eto , poslovica "obecanje ludom radovanje" se i opet pokazala u svojem punom svijetlu !
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2013 u 23:11
Neznam gdje joj je bila savjest i duša? Kako te je mogla dočekati sa takvim biljkama...Cry
Rijeka

Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2013 u 23:27
E kad bi bar bilo sve zlo u tome! Znam da si žalosna, no bit će biljčica, pa valjda smo mi cifovci ekipa! Opet ćeš se ti radovati svojim cvetekima.  Smile
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 18:00
Od ushicenja do razocarenja...Cry
Toliko lepog i raznovrsnog kako cveca tako voca i povrca,marmelada paprike....moze samo kod istinskog cvetoljupca....
ali ovo na kraju bas me rastuzilo,ali glavu gore brzo ces nadoknaditi prolece je tu volje vidim da imas prijatelji sa foruma su tu pa zasto bi se sekirala sve ce opet biti cak i bolje...a ja ti to zelim od srca.smile78
Na vrh
tačkaćica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 245
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tačkaćica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 18:46
O joj, joj, sljezu nema spasa ali za ostalo još ima nade samo strpljivo i držim ti fige.
VG
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 19:35
Draga moja  gute Fee, prvo da ti pozelim dobrodoslicu, dugo te nije bilo.
Gledam ove tvoje osusene biljcice, i mislim si, pa da, bil je jako veliki snijeg, trebalo je doci do kuce, ali kad se nesto dogovori i obeca, onda moze biti snijega preko nosa.....sve se moze napraviti.
Ma, bit ce svega opet kod tebe, dok je nas ne zalosti se.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 23:37
Bebolina   tu ti ni ne preostaje nista drugo nego liti   smile43
Mira K   novac je primila ali ni jednom rijecju nije objasnila zasto nije zalijevala cvijece     smile85
Andina   nesto sam uspjela spasiti , nakon sto sam biljcice napojila i nahranila , pokazuju znakove zivota !     smile64
Leona31   Vec sam rekla u Brbljaonici ,  za moje cvijece dolazi u mojoj odsutnosti samo nova ali dobra dadilja u obzir !     smile106

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 23:47
Tackacica   Sljez je bio za Andinu i njezine mraveke ! Kad sam odlazila , biljcice su bile tako lijepe , trebale su samo ojacati ! Da sam znala sto ce se dogoditi , bilo bi bolje da sam joj ih onako poslala !    smile180

Carol   Draga moja , iskustvo sam imala od predprosle godine , ali eto , nadala sam se da ce prosle / ove godine biti bolje ! Kuce su jedna drugoj nasuprot , vidjela si !      smile187
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2013 u 00:58
A da ja otvorim vrtić za cvečeko? Nije predaleko, a bilo bi bolje jer je dadilja totalno nepouzdana. A bil bi i volonterski, bez naknade.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2013 u 07:01
draga vilo, taj nemar, bezobrazluk, iskorištavanje... neću puno komentirati

kod mene imaš pravo na "reklamaciju" Wink
ako je išta od propalog stiglo od mene, javi pa ću ti poslati opet Hug

Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2013 u 07:27
strasno i zalosnoCry
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2013 u 07:54

Mira K   novac je primila ali ni jednom rijecju nije objasnila zasto nije zalijevala cvijece     smile85

[/QUOTE]

Gute,gute nakon toga zar ti još triba što reći??? Ta osoba se davno razišla sa svojom savjesti!!

Uzmi si vrimana i škicavaj po vrtovima .... kreni od mene i zna se   pp.

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2013 u 23:12
Draga Gute tako mi je žao  tvog cvijeća!!!!  Ako mogu bilo kako pomać (sa sjemenkama)da se bolje osjećaš  samo reci! Velika smile78!
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2013 u 23:34
Anabistrica   draga Ancica , dijeliju nas 25 kilometara , tvoja ponuda je stvarno nesebicna !     smile78
Natalija    draga moja  , toliko sa toga dobila da vec osjecam losu savijest ! Tjesi me to da ti znas da i ja rado posaljem kad imam ono sto se trazi !   smile78
Mona      Imas pravo , zalosno je , jako zalosno ! Kako smo ono rekli : tko ne voli cvijece - taj ne voli ni sam sebe !   smile78
andjelkad     Zlatna si , ali ja se vec po malo bojim da radi moje situacije ne ostavim dojam fektarosice !    smile78
tikvic    Draga moja , to me takodjer boli da mi je i to stradalo sto si mi ti poslala a tako lijepo mi je raslo !  smile78
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2013 u 00:54
Dosta je plakanja ! Primila sam se posla ! Sa paketom od Andine sam pocela ! Andina     smile79

a ovo su prvi rezultati ali jos nisam gotova !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2013 u 00:57
Ovo  je matovilac ; posijali smo ga prosle godine prije nego smo isli ali nije izasao podjednako !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2013 u 00:59
Ista stvar i sa cesnjakom iako on bolje izgleda :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2013 u 01:02
Nekoliko narcisa se odlucilo proviriti !

ali zato se visibabe ne sramiju !

Forsicija se isto priprema !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2013 u 01:07
A ovo lijecim  (bolje da Sara to ne vidi , to sam dobila od nje davno)

izgledalo je ovako :

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.