Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8990919293 142>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 21:06
Danas popodne mi se dogodilo nešto prelijepo, iznenađenje za nepovjerovati !!! Znate ko mi je banuo na vrata ? Naši dragi Klimatisi ! Dakle, toliko su me obradovali da ne mogu opisati, jer ih zaista nisam očekivala.
Na moju žalost, bili su u žurbi, jer su išli u Vukovar, roditeljima, pa nisu niti na kavi ostali. Ali, i dalje ostaje obećanje da će za koji mjesec opet dolaziti i onda ćemo se malo više družiti.
Iako su bili samo "s nogu" donijeli su mi :

Uploaded with ImageShack.us
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 13:05
Bit će slikice, bit će......samo da ova nesretna zima skroz prođe, do tad će moja drvca lijepo propupati, pa ću ih pokazati.
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 12:44
Čekamo slikice smile113
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 12:41
Lovro, jerihonicu mi je Bebolina nabavila u Pordenoneu, oduševljena sam tom biljkom, baš je posebna. Tebi hvala na trudu, zvala sam ja MBM u ZG pa isto nemaju, oni to nabavljaju pred Božić.

OSice, drago mi te vidjeti kod mene bar ovako, nadam se da ćeš jednom i uživo doći u VK pa malo obići sve naše vrtove.

Da,sa bonsaijem sam se stvarno ozbiljno uhvatila u koštac i već sam si nabavila oko 15 drvaca. Nadam se da ću ih uskoro moći uslikati onako sve zajedno i pokazati ovdje slikicu.
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 09:31
Evo šetam tvojim vrtom.Vidim da si opasno krenila s banaiem,ali sedumi su ti prekrasni :)
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2013 u 13:17
Vidim, nabavila si svetu ružu!
U mbm su rekli da će mi se javiti, al nisu, i nisam ti ništ javljala!
Danas idemo, prije VŽ kave, tamo, pa sam mislila preispitati stvar, al , eto, vala Bogu, ti već sretna i zadovoljna!

Maca je zakon!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2013 u 20:55
Cure, a i jedan dečko, drago mi vas je vidjeti kod mene smile78.

Jaglace sam si donijela iz šume kad sam išla po drva za bonsai, pa eto konačno ih imam,prave pravcate, najobičnije !

A Jerihonica me toliko oduševljava, da sam počela i moje u kući maltretirati s njom, stalno ju zagledam i pokazujem im kako "raste" !

Još jednom svima lijepi pozdrav !

ps: glorija, tebi ću se javiti na pp.
Na vrh
tačkaćica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 245
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tačkaćica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2013 u 20:10
najljepši su ti "prirodni" jaglaci
VG
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2013 u 17:47
Proljeće je vidim počelo i kod tebe,cvijetaju jaglaci i lijepa ponovaThumbs%20Up
Na vrh
glorija View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 17
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje glorija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 23:05
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

[IMG]http://i1052.photobucket.com/albums/s457/Glikica/100_1066-1.jpg" />

Ovaj je predivan !! Glikice dali prodaješ pelcere kaktusa,ja bi rado kupila.Pozdrav iz slavonije.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 22:47
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

ovo je dokaz da umrli mogu uskrsnuti,al će se iznenaditi što je uskrsnuo u hrvatskoj   smile156
Genijalkasmile96
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 22:44
ovo je dokaz da umrli mogu uskrsnuti,al će se iznenaditi što je uskrsnuo u hrvatskoj   smile156
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 22:38

Iz Pordenonea, preko Rovinja u Vinkovce... Bebolina smile79
Šta da kažem, ne da sam oduševljena nego.....nemam riječi, presretna sam.
Ovo je stanje nakon samo par sati u vodi:

Sreća je u malim stvarimaHug
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 22:03
Budući bonsaii su me oduševili.Moram priznati da je i meni sedum hintoni jedan od dražih.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 21:42
Prekrasna jerihonica, ja sam svoju zasušila i ponovo ću je probuditi pred Uskrs
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 21:33
prekrasni su jaglaci Clap ali mica u lavoru je najboljaLOL
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 20:39
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 20:34

ovo je predivno,ni da si sama  stavljala listove ne bi bolje poslagala LOL
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 20:14
Iz Pordenonea, preko Rovinja u Vinkovce... Bebolina smile79
Šta da kažem, ne da sam oduševljena nego.....nemam riječi, presretna sam.
Ovo je stanje nakon samo par sati u vodi:

Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 23:14
smile227kolika slika
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8990919293 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.