Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 94> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga gute, baš mi je žao za tvoje biljčice
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ostale slicice nisam htjela ni staviti ! Prezalosno je , ali eto , poslovica "obecanje ludom radovanje" se i opet pokazala u svojem punom svijetlu !
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Neznam gdje joj je bila savjest i duša? Kako te je mogla dočekati sa takvim biljkama...
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
E kad bi bar bilo sve zlo u tome! Znam da si žalosna, no bit će biljčica, pa valjda smo mi cifovci ekipa! Opet ćeš se ti radovati svojim cvetekima.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Od ushicenja do razocarenja...
![]() Toliko lepog i raznovrsnog kako cveca tako voca i povrca,marmelada paprike....moze samo kod istinskog cvetoljupca.... ali ovo na kraju bas me rastuzilo,ali glavu gore brzo ces nadoknaditi prolece je tu volje vidim da imas prijatelji sa foruma su tu pa zasto bi se sekirala sve ce opet biti cak i bolje...a ja ti to zelim od srca. ![]() |
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
O joj, joj, sljezu nema spasa ali za ostalo još ima nade samo strpljivo i držim ti fige.
|
|
VG
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga moja gute Fee, prvo da ti pozelim dobrodoslicu, dugo te nije bilo.
Gledam ove tvoje osusene biljcice, i mislim si, pa da, bil je jako veliki snijeg, trebalo je doci do kuce, ali kad se nesto dogovori i obeca, onda moze biti snijega preko nosa.....sve se moze napraviti. Ma, bit ce svega opet kod tebe, dok je nas ne zalosti se.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Bebolina tu ti ni ne preostaje nista drugo nego liti
![]() Mira K novac je primila ali ni jednom rijecju nije objasnila zasto nije zalijevala cvijece ![]() Andina nesto sam uspjela spasiti , nakon sto sam biljcice napojila i nahranila , pokazuju znakove zivota ! ![]() Leona31 Vec sam rekla u Brbljaonici , za moje cvijece dolazi u mojoj odsutnosti samo nova ali dobra dadilja u obzir ! ![]() |
|
![]() |
|
Tackacica Sljez je bio za Andinu i njezine mraveke ! Kad sam odlazila , biljcice su bile tako lijepe , trebale su samo ojacati ! Da sam znala sto ce se dogoditi , bilo bi bolje da sam joj ih onako poslala !
![]() Carol Draga moja , iskustvo sam imala od predprosle godine , ali eto , nadala sam se da ce prosle / ove godine biti bolje ! Kuce su jedna drugoj nasuprot , vidjela si ! ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
A da ja otvorim vrtić za cvečeko? Nije predaleko, a bilo bi bolje jer je dadilja totalno nepouzdana. A bil bi i volonterski, bez naknade.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
draga vilo, taj nemar, bezobrazluk, iskorištavanje... neću puno komentirati
kod mene imaš pravo na "reklamaciju" ![]() ako je išta od propalog stiglo od mene, javi pa ću ti poslati opet ![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
strasno i zalosno
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Mira K novac je primila ali ni jednom rijecju nije objasnila zasto nije zalijevala cvijece ![]() [/QUOTE] Gute,gute nakon toga zar ti još triba što reći??? Ta osoba se davno razišla sa svojom savjesti!! Uzmi si vrimana i škicavaj po vrtovima .... kreni od mene i zna se pp. |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Gute tako mi je žao tvog cvijeća!!!! Ako mogu bilo kako pomać (sa sjemenkama)da se bolje osjećaš samo reci! Velika
![]() |
|
![]() |
|
Anabistrica draga Ancica , dijeliju nas 25 kilometara , tvoja ponuda je stvarno nesebicna !
![]() Natalija draga moja , toliko sa toga dobila da vec osjecam losu savijest ! Tjesi me to da ti znas da i ja rado posaljem kad imam ono sto se trazi ! ![]() Mona Imas pravo , zalosno je , jako zalosno ! Kako smo ono rekli : tko ne voli cvijece - taj ne voli ni sam sebe ! ![]() andjelkad Zlatna si , ali ja se vec po malo bojim da radi moje situacije ne ostavim dojam fektarosice ! ![]() tikvic Draga moja , to me takodjer boli da mi je i to stradalo sto si mi ti poslala a tako lijepo mi je raslo ! ![]() |
|
![]() |
|
Dosta je plakanja ! Primila sam se posla ! Sa paketom od Andine sam pocela ! Andina
![]() ![]() a ovo su prvi rezultati ali jos nisam gotova ! ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je matovilac ; posijali smo ga prosle godine prije nego smo isli ali nije izasao podjednako !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ista stvar i sa cesnjakom iako on bolje izgleda :
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nekoliko narcisa se odlucilo proviriti !
![]() ali zato se visibabe ne sramiju ! ![]() Forsicija se isto priprema ! ![]() |
|
![]() |
|
A ovo lijecim (bolje da Sara to ne vidi , to sam dobila od nje davno)
![]() izgledalo je ovako : ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |