Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 94> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga vilo, taj nemar, bezobrazluk, iskorištavanje... neću puno komentirati
kod mene imaš pravo na "reklamaciju" ![]() ako je išta od propalog stiglo od mene, javi pa ću ti poslati opet ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
A da ja otvorim vrtić za cvečeko? Nije predaleko, a bilo bi bolje jer je dadilja totalno nepouzdana. A bil bi i volonterski, bez naknade.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Tackacica Sljez je bio za Andinu i njezine mraveke ! Kad sam odlazila , biljcice su bile tako lijepe , trebale su samo ojacati ! Da sam znala sto ce se dogoditi , bilo bi bolje da sam joj ih onako poslala !
![]() Carol Draga moja , iskustvo sam imala od predprosle godine , ali eto , nadala sam se da ce prosle / ove godine biti bolje ! Kuce su jedna drugoj nasuprot , vidjela si ! ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Bebolina tu ti ni ne preostaje nista drugo nego liti
![]() Mira K novac je primila ali ni jednom rijecju nije objasnila zasto nije zalijevala cvijece ![]() Andina nesto sam uspjela spasiti , nakon sto sam biljcice napojila i nahranila , pokazuju znakove zivota ! ![]() Leona31 Vec sam rekla u Brbljaonici , za moje cvijece dolazi u mojoj odsutnosti samo nova ali dobra dadilja u obzir ! ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga moja gute Fee, prvo da ti pozelim dobrodoslicu, dugo te nije bilo.
Gledam ove tvoje osusene biljcice, i mislim si, pa da, bil je jako veliki snijeg, trebalo je doci do kuce, ali kad se nesto dogovori i obeca, onda moze biti snijega preko nosa.....sve se moze napraviti. Ma, bit ce svega opet kod tebe, dok je nas ne zalosti se.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
O joj, joj, sljezu nema spasa ali za ostalo još ima nade samo strpljivo i držim ti fige.
|
|
VG
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Od ushicenja do razocarenja...
![]() Toliko lepog i raznovrsnog kako cveca tako voca i povrca,marmelada paprike....moze samo kod istinskog cvetoljupca.... ali ovo na kraju bas me rastuzilo,ali glavu gore brzo ces nadoknaditi prolece je tu volje vidim da imas prijatelji sa foruma su tu pa zasto bi se sekirala sve ce opet biti cak i bolje...a ja ti to zelim od srca. ![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
E kad bi bar bilo sve zlo u tome! Znam da si žalosna, no bit će biljčica, pa valjda smo mi cifovci ekipa! Opet ćeš se ti radovati svojim cvetekima.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Neznam gdje joj je bila savjest i duša? Kako te je mogla dočekati sa takvim biljkama...
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Ostale slicice nisam htjela ni staviti ! Prezalosno je , ali eto , poslovica "obecanje ludom radovanje" se i opet pokazala u svojem punom svijetlu !
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga gute, baš mi je žao za tvoje biljčice
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kad budem iduci put isla natrag na onaj sjever onda moram za moje biljcice naci drugu dadilju ! Inace cu ope liti
![]() |
|
![]() |
|
To je bio ukrasni sljez za Andinu ! Sve se posusilo !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je bila moja orhideja !
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je bio moj zadnji Adenium obesum !
![]() |
|
![]() |
|
Ja se nemam cime hvaliti :
ovako to izgleda u momentu kod mene , dok se opet ne dogodi cudo ! Oni koji su mi obecali cuvati i zalijevati , zakazali su ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Gute,
neka ti Nova 2013godina bude godina zdravlja, sreće i ispunjena svih želja! |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |