Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Shashin dnevnik radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Shashin dnevnik radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 39>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 14:07
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Shasha sada sam negdje pročitala da si mi za onaj žuti puzavac napisala da cvjeta žuto, a daj mi reci kako se on zove i da li je to trajnica???

Pa zgodno si to rekla, pa će biti čudno kad ŽUTI puzavac bude imao ŽUTE cvjetove.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 21:25
U biti nije ti on triša zuti nego zeleni ali neka svjetla boja i jako je lijep, a čini mi se da se i cvjetovi spremaju... 
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 10:13

Malo kasnim sa dnevnikom no i sa poslom.

U petak sam pokosila,opljevila,nešto malo biljkica rasadila i tak,svega pomalo.U subotu sam uživala u slavoniji i tam malo sadila,kopala,čupala...najviše uživala.
Uglavnom,povremeno i radim nekaj samo nemam vremena to i napisati(ma imam al zaboravim)Big%20smile
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 14:52
Važno da si se lijepo provela u Slavoniji.
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 22:19
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

U subotu sam uživala u slavoniji i tam malo sadila,kopala,čupala...najviše uživala.

i napravila ovo uz sve ostalo...

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 22:32
Tak sam i imala filing! Sasha - legendo! Teak hvala kaj si mi potvrdila! Wink
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 22:58
A ne tak,to smo združenim snagama radili. TeaK,Tiljo i ja smo čeprkali prvo.Onda je TeaK pomogla svom  ljubljenom ,koji je čistio korita,i donosili su nam zemlju dok smo Tiljo i ja sadili.Nebi ni upola tako bilo da nam i "domaćica mala" nije pomogla saditi i na kraju sve lijepo zalila.
Da ne izostavimo  "nadzorni odbor",a netko je trebao i pratiti i reći,to je bolje tu ili tam.Članovi su bili MM i Franjica.Htjeli ili ne,moramo priznati da je moralna podrška jako bitnasmile79
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 23:06
Evo me i u mom"neredu" danas.
Kupila sam neko začinsko bilje jer mi baš i nije niknulo(pogotovo crveni bosiljak) ."usput" sam kupila 4begonije,koje su mi "neophodno" trebale za pred ulaz gdje je hlad.Kak sam ja to sve brzinski obavila a MM je još posla imal ni mi smile191dal mira pa sam išla samo virnuti u"međimurjeplet"(ubi me ta trgovina svaki put,pa i sad)I eto,našla sam "ludo korito" za svoje začine koje mi idealno idu uz roštiljBig%20smiletak da je sve pri ruci. Ok,našla sam još puno,puno toga no kupila sam neke teglice medene,baš idealne za moje nove begonije(kom-38-40kn i na to popust od 40%,morala sam ih kupiti)
Popodne sam sve to morala posaditi i posložiti.Nebum slikala jer sam tak TeaK reklaCool.Vi dajte mašti na volju.
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 12:31

Nebum slikala jer sam tak TeaK reklaCool.Vi dajte mašti na volju.

moja mašta radi, a pogotovo što su te "cvečkice" bile "neophodne". smile156
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2008 u 09:20
Evo me,umorne,znojne.....od 5.30h zaljevam cvijeće,onak polako,na par puta jer zemlja nikako da upije vodu.Sad sam već i umorna a dan je tek počeo.Ok,umorna sam više od jučer nego od danas.Cijeli dan sam se jučer pržila u vikendici,na onom suncu.Al nek(imala sam aparat al zaboravih slikati)sagradila sam kamenjar za začine.I posadila začine:lavandu,ružmarin,vlasac,bosiljak crveni i zeleni,2paradajzeka(nek se nađu) majčinu dušicu,kopar,peršina malo...e da,origano i neku "čudnu" lavandu.Moram je uslikati jer takvu,po listu,još nisam vidjela.I još nekaj,no nemrem se sjetiti,a i nije bitno,uglavnom začini.To da bu blizu roštiljuBig%20smile
I tak,malo sam pljevila,kopala,čistila,farbala,sadila....Sad mi se spavaaa.....
Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1069
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2008 u 09:36
bravo shasha znam da je velik posao sada i zalijevati svo to cvijeće. moja majka svaki dan zalijeva za sada samo navečer a preko ljeta jutri u 5 sati. za poludit.kada njome treba toliko mogu zamisliti koliko tebi treba.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2008 u 09:55
Moram uslikati,da vidiš,kako mi je maslina lijepasmile71
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2008 u 13:40
Znači maslina raste, bravo za tebe i za onu koja ti ju je poslala.
U 5 ujutro kažeš - svaka čast, jer već je i kod mene skoro malo zaljevati samo navečer, morat ću i ja počet dva puta na dan , barem neke biljke.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 06:26

Moram uslikati,da vidiš,kako mi je maslina lijepa[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot127.gif" height="52" width="59" align="absmiddle" alt="smile71" />

moj tatica će biti ponosan, danas mu saopćim da ti maslinica fino napreduje rođendan mu je, a maslinu spomeneš i njemu ti je osmjeh na licu.sad me tjera da slikajem masline i stavim na forum, svidilo mu se to što raspravljamo o biljčicama
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2008 u 09:01
Nema ništa novog pa nemam ni kaj pisati. Evo,konačno gotova sa jutarnjim zaljevanjem i sabiranjem puževa.Sad je već toliko vruče da mi je i na terasi,u hladu,vruće za sjediti a kamoli da nešto radim.
Jučer i prekjučer,navečer,sam nešto cvijeća presadila.Ono što sam posijala a nisu puževi pojeli.Je da je prevruće za saditi no moram,već je veliko a kiše niotkuda.Posadim kasno navečer,zalijem,u jutro opet zalijem i nekako se drži.
Sad idem neke kolačiće pećismile79
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2008 u 10:41
A recepte od kolačića stavi u recept, normalno sa slikom!!!
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2008 u 11:43
Evo najbolje je da ovu sliku stavim tu jer je na flori slikana samo za tebe

mislim da znaš zašto.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2008 u 12:38

Ajme je skupaaaaaaa,kod nas je 3kn.Al je medenasmile71

Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2008 u 12:40

Ajme je skupaaaaaaa,kod nas je 3kn.Al je medenasmile71

pa iz tog razloga sam slikala, a ujedno možda zapamtimo alternativa + moj nick i to je ime čudnovatog cvijeta smile51 (baš su mi simpa ovi novi)
Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2008 u 12:41
dođi shasha u mene pa ćeš vidit šta je skupoća, nema nijedne biljkice ni ljetnice ispod 10-15 kn, ostići su još uvijek 25 kn.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.