Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ksan & Bilje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ksan & Bilje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 38>
Korisnik
Poruka
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 20:12
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

dosta cvijeća rascvijetalo.ono ti je lupinus

Hvala
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 20:16
O Ksan, kod tebe baš pošlo ma i neka je ....samo da malko ugrije što će tek onda biti!
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 20:21
Osica bit će bit će, ne smijemo naglo ni krenuti

Dadinica malo sam prčkala po vrtu i sad me sve boli al slatko boli, uživala sam u svakoj sekundi provedenoj u svom vrtu

Dijana počelo je
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 20:22
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

O Ksan, kod tebe baš pošlo ma i neka je ....samo da malko ugrije što će tek onda biti!

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 20:44
hajde baranjko,tako i treba.
vidim ja da ste ti i dadinica dobro zasukale rukave i da će Baranja uskoro biti cvjetni raj
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 20:49

Carska kocavica ako se ne varam

Nadam se da neće završiti kao lani, u petom mjesecu su ovako izgledale

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 20:52
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

hajde baranjko,tako i treba.
vidim ja da ste ti i dadinica dobro zasukale rukave i da će Baranja uskoro biti cvjetni raj

Učim učim, na svu sreću imam od koga a ljubavi i volje mi ne nedostaje
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 20:58
Gospođa R. Barbara preživjela zimu i odlučila živjeti u mom vrtu

i još jedna

Hvala   
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 21:05
Kuća puna divnog zelenila,pravi raj za dušu i okice a napolju sve ti se probudilo
Ako,ako,samo nek' tako nastavi da uživamo zajedno u ovoj lepoti
Na vrh
tačkaćica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 245
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tačkaćica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 21:09
super ti ovo probuđeno izgleda
VG
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 21:23
Evo malo povrća ove godine je sve ranije došlo, danas prva berba a lani krajem trećeg mjeseca

Bijeli luk i jagode

Našlo se tu i zaostala mrkvica, kupus i naravno poriluk

I opet imam pitanje Ovo je proljetni bijeli luk koji je posađen lani u proljeće i na jesen ga nisam uspjela nigdje naći bio je sitan i među mrkvom, e sad hoće li biti što od njega ili da ga čupam kao mladog

Toliko od mene a sad idem švrljati po vašim vrtalima
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 21:28
Betty, Tačkaćica hvala vam na posjeti
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 21:58
pa ti si stvarno bila vrijedna....
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 22:30
Pa i nisam, vidi koloko trave a će biti komposta

Monna
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 22:34
smile141Ksan jako ljepo se to kod tebe smile64
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 09:37
Nema šta vidi se uloženi trud. Sve ti je lijepo krenulo.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 10:14
što se tiče bijelog luka, zašto bi ga čupala, on se je sam "posadio" i sad imaš za koristiti, fino je upotrijebitit cijelu stabljiku sa zelenim dijelom za dodatak salatama..a ono šta ostane u vrtu opet će uroditi i bit će dobar
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 14:08
Jooooj Ksan kad ti dođem popapati tu salaticu....tak me izaziva smile50
Lipik
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 14:37
mmmmm svega kod tebe... i gledati i papati...pa nek boli
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 18:40
Ksan, ti se očigledno ne moraš brinuti za cijene povrća na tržnicama...sve ti krasno napreduje
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.