Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Sajmovi i izložbe
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pordenone
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pordenone

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 11>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Vlatkich View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 262
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vlatkich Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 17:11
Slikice su predivne i vjerujem da je bilo prekrasno :)

A ovo je moj favorit Clap (varaždinke i bicikli = duga priča )
sve si mislim kak preradit ideju, pa montirat u moje dvorište Wink

Originalno poslano od člana Lovro Lovro napisao:

edit: makar mi se jako sviđa i ova (trenutno) zadnja slikica od Free. Muče me ti 'vertikalni vrtovi'. Uvijek privuku pažnju Smile
Think green, dream in colours!

Varaždin
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 17:09

lm1nh4fn87ul84q5fe9m.jpg

6m3qqanb6ydyehwafg.jpg

pvnmogg8pfs92rn19isr.jpg

5dno002wz2coxgs6hydd.jpg

m4yvct5mhjrmespifte2.jpg

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 17:06
z3hmaqx1rpg91z86qqdv.jpg

83h1a4p4e87mjqyuj24j.jpg

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 16:16

Evvvoooo me  !!!!  Konačno sam se dokopala kompa, još nisam vidjela kako slike izgledaju kaj sam slikala, ali valjda ćete imati razumijevanje za moje muke: jakna, ogromna torba, cijeli tucet vrečica i u jednoj i drugoj ruci prema potrebi i non-stop fotić u njoj ! Lovro je vidjela, za vađenje i spremanje novčanika nisam imala ruke pa lijepo novac stavila u grudnjak, a dečki otvarali duple oči da vide kaj ću izvaditi !! Moram napomenuti, ja nisam RAZOČARANA ovogodišnjim Pordenoneom !!  Ja sam oduševljena, pogotovo kaj sam kupila ono kaj sam imala na papiriću, da na papiriću jer je popis bio zbilja mali !!

Ajde, da me opet ona moja ne kritizira radi dugih postova, sličice stižu !!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 06:30
Prekrasni se detalji mogu vidjeti na sajmu. Meni je odmah na prvu zapele za oko slikica sa začinima (mislim da je to prva slika sa izvještaja Muhle)... Kako krasne boje.

Naše cure Free i Lovro su se nauživale a zahvaljujući slikicama naše Lovro i mi s njima. Sad još čekamo Free.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 01:33
Originalno poslano od člana muhlenbergia muhlenbergia napisao:

jagoda - ove godine uzeo sam biljke za kamenjar-kaktus garden

Yucca aloifolia
Yucca filamentosa
Yucca rostrata
Agava victoria reginae var. compacta
Agave utahensis var. eborispina

Super Muhle, znači yuke i agave. Jesu li sve za van? Moram malo proguglati da vidim kakve su. Nadam se da ćeš nam ih pokazati.
Kad već pišem dva pitanja. Kako se zove sljez što si donesao Barbari? Ona mi ga je neki dan donesla i mislim saditi u vrt, a ne znam ništa o njemu..Drugo pitanje za dracunculus vulgaris. Lani mi nije cvjetao, pa se bojim da neće i ove godine. Izraste lijepa biljka sa velikim listovima, ali cvijeta nema. Sad je već dosta velik izrastao, cvijet još ne vidim...
sutra je novi dan
Na vrh
muhlenbergia View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 01:03
jagoda - ove godine uzeo sam biljke za kamenjar-kaktus garden

Yucca aloifolia
Yucca filamentosa
Yucca rostrata
Agava victoria reginae var. compacta
Agave utahensis var. eborispina
From the earth we come to the earth we return in between we garden
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 19:30
Lovro lijepo si nam pokazala gdje ste sve bile...Znači stigle ste i do grada...Ja idem već 10 godina na sajam ali uvijek mi fali vremena pa ne stignem do grada..Jednom sam u gradu bila kad smo stali na proputovanju...Drago mi je da vam je bilo lijepo i da ste puno toga vidijele...Sad još slijedi prikaz kupovine...
sutra je novi dan
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 19:10
Lovro,prekrasno si nam opisala vaše putovanje,vidim da ste oba dvije uživaleTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 18:56
Eto, tolko od mene....smile78, valjda će i Free nešto pokazati!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 18:54
...i, karta na koju sam igrala da dođem do Porenone-a...
Trojanske krafne...one su "omekšale" mm i dobila sam zeleno svijetlo za put..Cijena krafne..."prava sitnica"  jedan euro i 20 centi.....

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 18:51

...i neko ko nas je čuvao po putu tog dana...

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 18:48

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 17:59
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 17:57
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 15:49
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 15:48
...flekice na aparatu su kapi kiše, kaj ću...nemam brisače na aparatu :)
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 15:47
...a sad i moje viđenje grada...nakon uživanja na sajmu, dio nas se odlučio na kratku šetnju po kišici...mali gradić, al puno ljepote...

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 15:41
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 15:39
...još malo kaktusa...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.