Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 126> |
Korisnik | ||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vidim proljeće stiže i na kontinent, neka dosta je zime a sad je red na nama da uživamo zajedno sa cvijećem. Preljepe ljepotice
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Evo probam da ispravim gresku u velicini slika
![]() ciklama ![]() |
||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
Lepota tvojih cvetnica me opet prizvala sebi...božanstvene su sve,al' ovu ipak malčice izdvajam zbog njene boje pune ljubavi ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvalati puno na savetu,taj nacin mi je nepoznat,ali problem je bio u promeni nacina uplaodovanja slika na Photobacketu,pre je bila opcija za smanjenje koja je bila aktivirana na mom kompu e sad je nesto drugacije gde cu sledeci put resiti problem,tebi stvarno hvala na lepoj nameri ![]() |
||
![]() |
||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
|
leona....mozda bi ti bilo jednostavnije da slike odmah stavljas na cvijet info....
|
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
|
Izvinjavam se,pogresila sam,ispravicu se,hvala na razumevanju. ![]() |
||
![]() |
||
|
Draga moja ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Wanesa,hvala ,pa ti znas sta je lepo,a naravno da cu pokazati novopristigle biljke pojedinacno samo da ih ispresadjujem. ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala,na poseti i komentaru...svrati opet ![]() |
||
![]() |
||
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
|
olala proljeće je stiglo
![]()
fotke smanji na preporučenu veličinu za forume 640x480 prije učitanja na photobucket
|
||
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
||
![]() |
||
erutrina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
ako
|
||
![]() |
||
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
|
Eeee,to sam bas cekala...Leona,lepo si se ponovila.Nadam se da ces nam i pojedinacno predstaviti svoje nove lepotice!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Draga Leona i tvoj vrt se lijepo zašarenio!! Posebno izdvajam žutu iris i sliku posljednje cvjetnje visibaba. Preljepa je!!!
|
||
![]() |
||
|
Ovo je poslednje cvetanje Visibaba za ovu godinu
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Beti,i kod tebe ima svasta nesto lepo i jedva cekam da vidim,a mucila sam se sa slikama nema sanse da smanjim sa ovim novim photobuketom... ![]() |
||
![]() |
||
|
Bozicni kaktus
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |