Pronalazak cvijeća, bilja... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 19> |
Korisnik | |
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prošli tjedan sam vidjela puno sadnica judinog drveta u Bauhausu, pa tko želi, može ga tamo potražiti.
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
dosta vas je pitalo za bijelu forziciju,
ja ju nemam u ponudi, ali ako ove godine dođe uzgajivač od kojeg sam kupila, kupiti ću za one koji su me pitali. on je iz Gorjana, preziva se Švajcer a bavi se uzgojem crnogorice i ukrasnog grmlja |
|
![]() |
|
bosonoga ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 49 |
U potrazi sam za abutilonom serija lucky lantern. Ovaj abutilon je patentiran pa nije moguće naći sjeme. da li je neko vidio biljku za prodaju po vrtnim centrima?
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
U Kauflandu ima lijepih ciklama ! Povelik izbor i veličina i cijena !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Možda nije za ovu temu, ali mi najbliže odgovara pa ovako...
Potrebne su mi razno razne bobice drveća, grmlja i sl. i to do četvrtka. Zna li netko gdje bi se u bližoj okolici (potez - Sisak, Glina, Petrinja, Karlovac, Zagorje pa i okolica Rijeke) mogle pronaći vrste poput Jarebike, Mukinje, Brekinje, Oskoruše, Vučjeg trna i sl.. Dakle sve vrste bobica koje bi mogle podnijeti da stoje par dana i da se ne osipaju lako. Ujedno, ako neko ima neorezane ruže (pod time mislim da na njima ima šipkova) i planira ih šišati bio bih jako zahvalan ako bi mi ih ustupio/la :) Hvala unaprijed za bilo kakvu informaciju |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
astrid7 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Travanj 2012 Lokacija: Sesvete, Zagreb Status: Offline Bodovi: 23 |
Hvala...pogledala sam...možda i uzmem jednog..dok saznam koja je boja...
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Super astrid7. Pogledaj u Oglasima - klik: Prodaja cvijeća, biljaka, sjemena... naši forumaši prodaju svoje adeniume
|
|
![]() |
|
astrid7 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Travanj 2012 Lokacija: Sesvete, Zagreb Status: Offline Bodovi: 23 |
Našla adenium...mbm lučko 48kn....
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Molim preporuku za neku domaću vrtlariju koja prodaje lukovice amarilisa i hippeastruma... tražim, tražim i ne mogu naći a sada bi polako trebalo biti njihovo vrijeme.
|
|
![]() |
|
Gledali smo al nismo našli...hvala pogledat ćemo još
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
astrid7 sad je njihovo vrijeme, ima ih u mbm, bauhausu, vjerojatno i u ostalim vrtlarijama
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
pogledaj u MBM-u,na proljeće ih je bilo u Varaždniskom MBM.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Poštovani gdje ima za kupit adenium obesum u Zagrebu..ili netko ima za poklonit sjeme il reznicu....mužu je to želja al nikako je nać...
|
|
![]() |
|
fizio ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2013 Lokacija: ZGB Status: Offline Bodovi: 2 |
molim hitno pomoć trebam perunike za jednu proslavu-plave i zlatne i bijele boje
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Pronašla sam zanimljiv rasadnik "Naš krug", ima zanimljivih biljaka, ali su mi cijene, iskreno, previsoke!
Pogledajte, možda se što nađe za naš-vaš džep! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
flame ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Zna li netko gdje se moze nabaviti anagallis?
![]() |
|
![]() |
|
jure...Smilje ti bude u mbm-u, bauhausu, ma u vrtnim centrima... prodaje se tamo gdje su trajnice, za par kn. Imaš ga u priobalju pa ako nisi na moru, kad dođeš na ljetovanje - potraži ga.
|
|
![]() |
|
jure ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Travanj 2013 Status: Offline Bodovi: 1 |
Pozdrav.
Gdje se može kupiti, nabaviti, dobiti sjeme za immortellu. teta mi cmizdri za tim, kaze da je to pokojna nona imala u vrtu i da to nije naše smilje. A baš bi joj to htio negdje nabaviti jer mi je teta super. :-) evo sličice. thx svima. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Gloriosa viđena u Varaždinu na placu.
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Zna li netko di se može nabaviti sadnice:
Carex - comans frosted curls, Imperata- cilindrica red baron Pennisetum- setaceum rubrumfireworks i staceum rubrum red Hvala !!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |