Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 282> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slažem se s tobom kada kažeš da se vrt stvara godinama i kombiniraju biljke a po tvom vrtu se vidi da si ti to savšeno uskladila kroz sva godišnja doba
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
i ja bih voljela da vidiš njegovu zbirku od.....30 000!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
draga Glikica drago mi je da si mi bila u posjeti.
da si se "pogubila" to sam vidjela. vidimo se kada zazeleni. |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Svaka čast majstorice !!!!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...prekrasni ručni radovi i aranžmani, zaista si svestrana osoba, divim se tvojim vještinama...posebno mi se sviđa rusinska fićula
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
draga blue pozdrav!
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
prelijepo nema šta ovdje vidim osobu sličnu sebi zaljubljenu u cvijeće rućne radove i sve što je lijepo bravo zadivljena sam tvojim radovbima
![]() |
|
![]() |
|
sara,hvala na posjeti i komentarima.
samo da malo objasnim-fićula se ne nosi na vrhu glave nego na zadnjem djelu, na pletenici koja je spletena kao puž,tako da se ona odnaprijeda niti ne vidi.mašna dolazi u visinu vrata. |
|
![]() |
|
U očekivanju proljeća evo nešto iz arhive slavujevo sve i svašta. Moja haljina sa clematisom Rusinska fićula Rusinska fićula Stoljnjak Svatovi u mom vrtu Svatovi u mom vrtu Svatovi u ljubičastom i bijelom Svatovi u ljubičastom i bijelom Ljiljani u svatovskom aranžmanu
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ti si rusinka?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Svega lijepoga kod tebe.......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
nisam rusinka, po porijeklu sam mađarica ali sam prije 7 god.slučajno pozvana na rusinski bal, meni i mm se tamo jako svidjelo i oni su nas primili u društvo.naše društvo ima samo pjevačku grupu i mi pjevamo na rusinskom,imaju prekrasne pjesme.
oduševila sam se njihovim vezovima i puno sam ih napravila, naučila sam izrađivati nošnje i što je najteže -fićule. ako te zanima što o fićuli imaš moj blog,samo ukucaj "rusinska fićula" tamo sam sve objasnila.nošnju koju nosim na slici i svi vezeni radovi su moji.[košulja je kupljena u Ukrajini gdje smo dva puta bili] |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bravo za priznanje!!!
izrađuješ li ti ove lijepe stvari, jako mi se sviđaju! svatovske dekoracije su prekrasne, i ja u mome selu ukrašavam i dekoriram za svatove. volim to raditi. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Već sam pogledala blog,nisam znala što je fićula,pa sam išla tražiti i naletjela na tebe.Vrlo spretne i vrijedne ruke imaš
![]() |
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ma ne mogu odoliti, moram se pohvaliti: bila sam jučer kod Slavujčice.....e pa žena ima stvarno svega. A kad je počela: ovo je ovo,ovo je ono,ovo se zove ovako,ono onako.....kod četvrtog, ja se pogubila.....
Stvarno , ne mogu vjerovati kako je sve uskladila ! ALI, ona stvarno nema velik prostor, a toliko toga na tako malom prostoru, ja sam samo blejala ! Malo penjačica, pa malo stablašica, pa ispod svega nešto nisko, iza toga malo višlje, pa......ma neopisivo. Slavujčice, vidimo se opet za nekih mjesec dana ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Haljina, nošnja, svatovske dekoracije....
Šta drugo reći osim - klanjam se, majstorice! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Biti će nam drago da poslikaš kaktuse,gosp.Čordaš ima zavidnu zbirku,ja se nadam da ću biti u mogućnosti vidjeti je.
|
|
|
![]() |
|
Antonija,hvala na posjeti.
sve što je na slikama sam sama izradila i haljinu sašila. ove ruže mogu biti kao ukras u kosi na rajfu, mogu biti na torbi, haljini a ja sam ih izrađivala za svatove i njima kitila luk na ulazu u dvorište. imala sam ih u svim bojama,kako je koja mladenka htjela. prošle godine mi je većina pokradena,jednostavno ih poskidaju i odnesu. jako sam se razočarala i više ih ne izrađujem. |
|
![]() |
|
hvala mali kaktus
za koji dan ću ići kod Čordaša[njegova žena je Makrena koju sam spomenula na blogu] i poslikati ću malo kaktuse za sve vas koji ih volite |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |