fany- mojih ruku djelo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 17> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
hoću da vam pokažem moju novu sliku akril na platnu slika se zove šumski put a radila sam je na novom štafelaju koji mi je napravio moj sestrić
![]() Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us U OČEKIVANJU ZORE moj prvi pokušaj akril na platnu ,neznam koliko sam uspjela
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Draga Fany, drago mi je da si opet s nama.. A sve tvoje rukotvorine, hekleraj, slike, ma ne mogu naći prave riječi kojima bih tu ljepotu mogla opisati.. Pogotovo kako to i SlavujVK kaže, "ako je njihovo stvaranje bilo utjeha, onda stvarno vrijede dvostruko", jer promatrane očima onih koji znaju kako i zašto su nastale, čovjeku se doima da si pola duše i život utkala i pretočila u njih... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Draga moja, tako je lijepo vidjeti da si se ponovo uključila!
![]() Drago mi je da si kroz slikanje našla zrno utjehe, a iz toga se izrodile ove prelijepe slike!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
fani slike su fantastične,naročito ona gornja desno.razumijem te kad kažeš da su ti one bile utjeha.čovjek mora naći nekakav ventil.tvoj je vrlo uspješan
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Slike su zaista lijepe. Drago mi je da si našla snage da se posvetiš svojim slikama i da to podijeliš s nama..... Hvala ti na tome....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
draga Fany,
drago mi je da si opet s nama. slike su ti lijepe, a ako je njihovo stvaranje bilo utjeha, onda vrijede dvostruko. nadam se da ćeš nas uskoro obradovati i kojom sličicom iz vrta. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evo malko i mene da se družim sa vama poslije dužeg vremena, u poslednja dva mjeseca kada sam bila shrvana od bola utjehu sam našla u mom hobiju i pokušala da smirim svoju dušu. evo želim to podjeliti sa vama
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
fany, krasna suknja, super izrada i puno truda.
svaka čast! ![]() |
|
![]() |
|
hvala smail lijepo je čuti takve rijeći pohvale |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Fany suknja je predivna, to može dobiti na dar samo isto takva osoba, bravo za tvoju snajku a tebi moj
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Preljep rad!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
hvala milice, zadovoljstvo je uraditi nešto svom nekom tako dragom kao što je moja snajka, atek kada vidiš kad se taj obraduje ne žališ ni sekunde utošenog vremena.
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Imaš zlatne ruke......
|
|
|
|
![]() |
|
drage moje dugo me nije bilo , ali nisam ja sjedila skrštenih ruku jeste posla ima u vrtu a i neki radovi su bili u toku ali evo jedne suknje koju sam nedavno završila jeste da sam je radila tri mjeseca ali se isplatilo odma ju je prisvojila moja snajka i odnijela u austriju ali neka radit ću ja drugu
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Uvijek me oduševiš s heklerajem!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Prelijepo, imaš zaista veliki dar za rukotvorine......
|
|
|
|
![]() |
|
a ovdje ja sjedim i smišljam nove ideje a inače tu i sve stvaram jer posebnog kutka za sada nemam
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
i još dvije nove slike za koje nisam našla mjesto ali smislit ću nešto
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |