Afričke ljubičice - Saintpaulia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 82> |
Korisnik | |
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeka Fra! Ajme sta je ovo???
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
to ti je neka puzava ljubica pusta mlade ko jagode ima ih sigurno 20 kom u jednoj nisam ih presadivala 2 god
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Odmah ide na moju listu
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
aaaa lude su ti ljubice jelena
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
alexandra5 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 54 |
Ni slucajno nisam zamjenila hibije nicim...oni su No1 uvjek.....a ljubice su moja zimska ljubav kad hibiji spavaju one cvjetaju...a znas da volim da mi uvjek nesto cvjeta.... :D |
|
![]() |
|
alexandra5 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 54 |
jeka fra ovo je ljubicanstveni grm od ljubica ....divota jedna .....ni ja ih nebi sigurno imala srca rasaditi i dirati kad su ovakve |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Jeka, krasne su ti. Te puzave se ne rasadjuju, one bas i trebaju formirati takav divan grmic., Pokazi ih kada budu u punom cvatu, to ce biti prizor!
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
bile su predivne al zaboravi ih slikat bit ce vremena
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Dobrodosla Lila 13 ! I ja sam ovde nova,ali ljubicice prosto obozavam!S obzirom da nemam uslova za njih ,nisam u mogucnosti da ih gajim u velikom broju.Sto se tvog pitanja tice ,nije mi jasno zasto ne cvetaju, da ti nisu mozda u prevelikoj saksiji,ili mozda nemaju dovoljno svetlosti? Pozdrav ![]() |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Jeka Fra, ova puzajuca ljubicica je bozanstvena! Toliko mi se svidja da se moram dati u potragu za njom. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cicek.vesna ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Veljača 2013 Lokacija: zlatar bistrica Status: Offline Bodovi: 7 |
Monna ljubičica ti je prekrasna-nisam do sada nikad vidjela tu boju ljubičice.
Čuvaj ju. |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Suz@ ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 11 |
JEKA FRA i ja sam prije nekolko godina imala tu puzavu ljubičicu ali na žalost kolko god se ja trudila da mi opstane uginula mi je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
JEKA FRA prekrasne su ti ljubičice
![]() jesu li one sitnijeg lista od ovih obični?
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
jesu imaju malene srcolike listice
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Možete li mi reći zašto sam nakon par godina izgubila različite boje ljubičica, sada su sve iste u saksiji, rasle su jedna do druge, različiti važ, naravno.
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Ja sam svoju presadila jer mi nije htjela cvjetati. Imala je malih pa sam od jedne dobila četri. Zemlja je sveža, sad bi je , teška srca zbog neznanja i straha,počela zalijevati sa vrućom vodom. Dajte napišite jel baš treba biti vruća , koliko dugo da voda stoji u podlošku, hoće li imati kakvog efekta?
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Iris1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 50 |
Prije mjesec dana dobila sam na poklon svijetlo plavu ljubičicu. Nakon kratkog prekida počela je opet cvjetati. Ali ovaj put cvjetovi su tamno plavi. Zašto? Nisam je presađivala. Ne znam u čemu je problem!? Jel netko ima savjet kako joj vratiti boju?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 82> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |