Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 49> |
Korisnik | |
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dada28, imas pravo, stvarno je ljepotan. Nadam se da ce takav i ostati. Sretno s novom biljkom.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Naravno, da danas više nisam mogla izdržati i na prodajnom dijelu Flore doma preselila 1 solanum, 1 plumbago i ukrasan grm koji moram virnuti kak se zove!
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Da se malo i ja pohvalim, danas sam od kolegica na poslu dobila ovog ljepotana, kažu da je to vrsta fikusa, trebao bi cvjetati
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
maya ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 501 |
Nije isto zivjeti i biti ziv!
|
|
![]() |
|
maya ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 501 |
Saljem slike za par dana.Bice i nepoduplanih stvari.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
maya dobro da si se vratila, ali kako je ovdje sve ponovljeno, a ti nisi još stavila sliku svog novo cvijeća, morat ćeš poduplati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
u ovom periodu dok sam bila odsutna kupila sam surfinije,verbene i prkose.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nikad nije previše ponavljanja da su ti verbene predivne.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
mmmm teak predivne su :) i ja se zarazila njima lol :)
eto stiglo jos malo mesozderki od aleksandra :) |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
a sad bi vas mogla lagano pozdraviti za danas . jer ujutro imam neke stvari po gradu obavljti pa se vidimo opet sutraaaaaaaaaa a do tada laka vam noć svima , triši lanici , kiki i ostalima
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
ma znam ja da ćeš ti to sve na vrijeme i sa voljom
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
...... ma čovjek razmišlja koliko toga sad ima za zaljevati ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
bravo teak , stigla si mene , jer i ja sam neki dan u pevecu u kutini kupila jednu , ali nije phalaenopsis nego -oncidium žuti . sad smo jednake , a to je samo nešto od svega što sam kupila dok mm nije bio domeka . kad je došao imao je kaj
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Teak, krasne su
|
|
![]() |
|
TeaK - predivne orhideje. Boja, a i količina je impresivna.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Evo mene opet, kada su mi za rođendan članice ovog foruma poklonile prvu orhideju umrla sam od straha, a sada ih imam šest. Ovo su moje dvije najnovije
![]() ![]() ![]() ![]() Uvijek sam ih obožavala , ali sam se bojala kako će one opstati kod mene i zato veliko hvala onima koje su me potaknule da u kući imam cvijeće koje volim. |
|
![]() |
|
Jucer sam na moru kupila campanulu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Stigla muholovka od aleksandra... uslikam kasnije...
![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |