moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 89> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve je divno!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Dada,ono su neke ivančice,ne znam baš jel se tako zovu no tako izgledaju.Mi ih ,na forumu,zovemo"donatice"(ko zna zašto
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Da, baš se pitam zašto... |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Shasha, znaš da ti je sve prelijepo, također znaš da ovo nije farsa!!!
Ali sam nešto htjela primjetiti: ona galiardia koju si mi dala ima drukčije cvjetove od moje, tako da tvoja biljka iz vrta ima 4 različite nijanse - za sada što me oduševljava!!!
Ja imam tri "različite biljke" i tri prekrasne boje cvjetova!!!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Proljeće,aj ih,molim te,uslikaj.Mora da su tu nešto pčelice"iskemijale" jer bi sve trebale biti iste.Pogotovo me čudi to jer su tebi 3 boje iz jednog grma.Stara se sama radijala i taj grm sam ti cijeli dala pa me jako čudi.Meni su ,za sad,sve iste(ili su tvoje do Zg-a mutirale
![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
može mi tko staviti sličicu tog cvjeta, proljeće mi je rekla da u moje mame ima taj cvijet a ja ni ne znam.(da joj ga "posudim" malo).
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Idem i ja svoje proučiti malo, dali imam mutante ili ne? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lana o ovome cvijetu pričamo
![]() |
|
![]() |
|
sa ovime sam se ponovila(sa flore je samnom došao,10kn) ![]() kad sam več kod te boje evo i moje"veliko zlo" od clematisa...ima ga još okolo no nije mi stao u kadar
![]() malo MB.....
![]() nešto nježnija boja
![]() i MB u sličnoj boji,takav još nisam imala
![]() dragoljub počeo cvasti
![]() i drugi
![]() i belagonije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moj novi "stalak" sa začinskim biljkicama...(e da ako netko hoće korijander nek mi se javi,niknuo mi po cijelom dvorištu)
![]() i evo jeeeeeeeeeee...Maslina od Laninog tate
![]() E sad pitanjce.Kako su ove begonije oko masline nikle poima nemam,no niknule su.I sad sam zapela...zašto?... zato kaj begonije vole hlad a maslina sunce.Ne znam jel bi bilo pametno sad izvaditi i presaditi begonije!!!?
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
shasha, ja bi ih izvadila sa malo zemlje, mislim da im ništa neće biti.
"Stalak" ti je
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti puno.Frka me prčkati a opet žao mi ih je ostaviti da se prže na suncu.Za sad im ništa nije no kad počnu cvasti vjerojatno će im smetati sunce cijeli dan.
|
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
shasha u nas nema takvih maslina koje idu u kompletu sa cvijećem, jednostavno prekrasno, ja bih ih isto razdvojila da ih ne ubije jako sunce. koji je ono cvijet na slikama kojeg nazivaš MB ili nešto tako, prekrasan je a pari ko puzavac da ga probam nabaviti za svoj opustošeni balkon?
|
|
![]() |
|
million bells,u prevodu neka mini surfinija. Imaš na naslovnici foruma temu o toj biljci.Uglavnom,sve radiš ko sa surfinijom samo što ova ima sitnije listiće i sitne cvjetiće.Meni je slatka tako malecka
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vidim da se opet "hvališ" ali samo daj kad imaš sa čime!!!
Kakav je to alium, daj ga malo poslikaj iz drugog kuta da se bolje vidi,jer ovako mi ispadne kao lopta.
Ove milion bells su ti već počele visiti, moje su tek krenule preko tegle, ja imam crvene, jedva čekam da narastu!
Može li se od njih uzimati sjeme?
I na kraju - korijander = ja
Valjda si shvatila, jer ja sam si kupila i vlasac tako da sada već imam ukrasnu papričicu i vlasac, a sada mi treba ostalo...
Imam u planu staviti još i ružmarin, origano, majčinu dušicu, bosiljak, metvicu i još svašta...
|
|
![]() |
|
Ok,pišem te za korijander.
TeaK,nisam nekaj kupovala na flori,samo ostića bijelog i ovu ljepoticu šarenu(20kn,ko da nisam kupovala)
ups,alium.To ti je seljački-ukrasni luk.Ma nemam ga šta cijelog slikati kad je jedino ta "kugla" bitna.Stapka ,na kojoj je cvijet,je visoka(hmmm ne znam,do vrha ograde
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
tek sada vidjeh tvoje slike,sve je krasno
![]() |
|
Everyone's a winner, we're making our fame
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Lijepi pozdrav shasha!
Nije me bilo dugo,pa ja ću poludjeti od tvojih prekrasnih cvijetića,srce će mi
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |