|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243> |
Korisnik | |
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
![]() |
Sunceeee, prvo želim od srca tvom sinu, tebi i cjeloj familiji snagu da iziđete kao pobjednici u ovoj borbi. Sigurna sam da će tako i biti
![]() A sad o cvijeću, divno je. Iznenadila si me brojem i vrstama koje imaš u svojoj kolekciji. Bilo mi je uživanje prošetati tvojim vrtom. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
makk, puno ti hvala na riječima podrške!
Nadam se da si vidjela svoje- moje brugmansije kako su već lijepe. ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
![]() |
Divne su ![]() Kakve će tek biti ovog ljeta ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() |
Želim ti reći da ti se divim i sigurna sam da ćete zajedno sve izdržati.I ja se pridružujem Anibistrici sa željom da se javiš ako budeš dolazila u Bistricu.
Cvijeće i okućnica su ti predivni i cvijeće ti vraća ljepotom sve ono što mu daješ. ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() |
Krasan zimski ugođaj,kod nas ga nema,pa moje unuke žale.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
Malo navratila da se izgrudam u tvom vrtu,a tamo snijega do neba.
Sunceeee, ugrij svu tu svoju okolinu,a i nas.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
dobro vas je zatrpalo
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
Draga moja, od kada me nije bilo na forumu tebi se svašta izdogađalo. Malo sam obnovula tvoju temu, tj. pročitala sam sve od početka do kraja. Znam da Bog daje onima i onoliko koliko čovjek može nositi. Nadam se da je kod tebe sada sve u redu,a da su i radovi oko kuće gotovi. Uvijek mislim na tebe, i znam da će sve biti onako kako je Bog odredio.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Smail, hvala ti do neba na toplim riječima.
Radovi oko kuće su stali zbog zdravstvene situacije, ali nije stalo moje pretumbavanje biljaka, sađenje... to mi odvrača misli.... Hvala svima na podršci, divno vas je sve imati uz sebe, pa makar u mislima. Danas je 8 dan od taransplantacije od donora- sve je onako kako treba biti. Brojimo dane, nadamo se, ustrajemo, ne damo se smesti, vjera i ljubav nas još uvijek guraju.... Bit će sve u redu- mora biti! Ja uredno sve slikam, slikice i izvještaji će doći s vremenom- kad se sve posloži kako treba; najprije zdravlje, oporavak.... Sve vas
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
sunceee,
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
Bas se veselim da te vidim ! Dugo se vec nismo srele ! Nadam se da ce to sad biti cesce !
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |