Silba-moja djedovina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 17> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kiki uprvo tako spokoj PREKRASNO
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Spokoj
![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
I jedna ljetna,za dizanje morala,da se lakše dočeka proljeće.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Da mi je sad biti tamo
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Večer u mojoj uvali.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moja klupa u mojoj uvali.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Prekrasne slike Silbe [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" />. Kao što sam ti pričala bila sam davno tu i bilo mi je lijepo...Najviše se sjećam one kule svjetionika sa vanjskim stepenicama i biserno čistog mora...
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
kiki pa tu je prekrasno.mir i tišina.naročito mi se sviđa ova slika
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
vjerujem da se ovdje čovjek preporodi kad dođe na odmor
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Da,kad se siđe nizbrdo,skrenuli smo lijevo,malo dalje se okupali (e da nam je bila i hladna limunada)
![]() |
|
![]() |
|
Maris,ovuda si trebala proći.Vidiš ovu ogradu desno?E to ti je to.Dogodine pada hladna limunada,smokve,sladoled i kava (vrsta po želji jer svi u obitelji volimo različito).
![]() |
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
prekrasno.....raj na zemlji..
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Kraj čvorova nizbrdo prema moru,pa dvadesetak metara u lijevo.
|
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Znači,bila sam blizu ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Nisam bila na Silbi ali morat ću, pa ovo je raj na zemlji!
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Boje
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Maris,ova 2 velika čvora na mociri,moji prvi susjedi.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |