Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 126> |
Korisnik | |||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ma neću ništa da komentarišem, i neću više da ti dolazim (do sutra), opet sam ostala ovako
![]() |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
erutrina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
ako
|
|||
![]() |
|||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
||
Zanimljivo je vidjeti zimu i proljeće kako istovremeno caruju na istom mjestu.Već vidim da će proljeće u tvom biti spektakularno. Azalea je
![]() |
|||
![]() |
|||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
||
Izuzetno mi je drago sto te ovde vidim,hvala ![]() |
|||
![]() |
|||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Dadinice ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Tikvic,ja ne znam da li treba nesto da ti kazem,znam da osecas koliko si mi draga i koliko volim kad te vidim na mojim cvetnim stranicama. Hvala ti ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ovu moju dragu prijateljicu sam namerno ostavila za kraj....necu da ti kazem kako se osecam sto te vidim jer ti to znas ,necu da kazem da sam srecna jer to nisam ...nisam srecna vec presrecna sto si dosla na ovaj cvetni forum i.... DOBRODOSLA ![]() |
|||
![]() |
|||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
||
samo da
![]() ![]() |
|||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|||
![]() |
|||
erutrina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
||
![]() |
|||
ako
|
|||
![]() |
|||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
||
ma kod tebe kao da si na moru,sve rascvjetano,napupalo,vatromet boja i biljkica,pa malo bjelila,divno,divno,divno
![]() |
|||
![]() |
|||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
||
lijepo je vidjeti cvjetiće pod snijegom, samo šta mi je ove zime već preko glave
![]() |
|||
![]() |
|||
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
||
Leona,azaleja ti je prava lepotica!
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Sarajka moja draga,hvala ti. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Vala Mari dobro si rekla,samo da ogreje i da zasucemo rukave...uh jedva cekam da vidim sarenilo vasih predivnih basti.....hvala ti na poseti ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Gledaj ti ko mi hvali zimski Jasmin,ajde da vidim mamu od ovog mog Jasmina ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
||
par put sam bila kod tebe ,ali uvjek me nesto sprijeci pa ne ostavim komentar..imas lijepo cvijece ,doci cu i opet uzivat u tvom vrtu
|
|||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|||
![]() |
|||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
||
krasno leona
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Svakoj poseti se radujem kao malo dete,ali kad dodje novo lice meni je to znak prihvatanja a to mnogo znaci bar meni,hvala ti na poseti i uvek ces me obradovati svojom posetom. ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |