|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 43> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() |
Tvoje me je cvijeće oborilo s nogu,baš po mom ukusu.Gdje si kupila krumpirov grm sa šarenim listom?Sa nestrpljenjem očekujem nove slike,a tvome sinu želim brz oporavak.
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Šarenolisni krumpirov grm sam kupila kod OPG Tomurad u Mariji Bistrici. Hvala ti na posjeti!
|
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
blue skay, hvala ti na posjeti!
Sve ove tegle na stepenicama su - ja ih zovem "obični starinski amarilisi), crveni te bijeli s malo crvenkastih prugica. Sve je to od 2 tegle od prije 20 g. Razmnožavaju se kao ludi, više i ne pazim toliko na njih za cvatnju. Jedino nikako da natjeram da mi novi, drugačiji, amarilisi cvatu svake godine. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
![]() |
Tvoje svaštare su zadivljujuće! Kažeš "strinski" amarilisi (retro je u modi
![]() Rekla bih da je (neki ) Jasmin polyanthum i baš ti je fino narastao.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() |
Valjda ćeš nam uslikati amarilise kad procvatu ove godine, mora da je prekrasan prizor kad ih tak puno ima.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() |
wow!!! koje krasne slike, koliko lijepih biljaka
![]() ne znam zašto ćeš pretumbavati, meni se tvoje gredice baš sviđaju tvom sinu želim brzo ozdravljenje i oporavak, i da se sve što prije vrati u normalu ![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() |
divno je u tvom vrtu....prosetah od prve stranice
![]() sinu zelim brz i uspjesan oporavak! |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
Draga Sunce čvrsto vjerujem da će se tvoj sin vrlo brzo potpuno oporaviti i da će na kraju sve biti u redu. Samo treba izdržati!Sve sam to i sama prošla, ali zahvaljujući čvrstoj vjeri i pozitivnom razmišljanju, uspjela sam pobjediti bolest.
Cvijeće ti je preljepo, posebno brugmansije i krumpirovi grmovi. |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
sunčeko, baš mi žal kaj opet sina muči bolest!
Želim mu da bude jak i da čim prije ozdravi! Prekrasno ti je bilo dvorište lanjske sezone...baš lijepo! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() |
ajme majko mila pa ovo je raj za oči koliko preljepog cvijeca imas,bungice,kale,mixevi tojih svaštara melem za dušu
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
o draga prvo želim brz oporavak sinu,a tebi snagu da sve izdržiš,a cvijeće samo mogu reći
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
Nauživala sam se šetajući tvojim proljetno-ljetno-jesenskim vrtom. Posebno me oduševilo zmajevo krilo koje je krivac za uključivanje mene na ovaj forum, brugmansije su opet posebna priča očaravaju svojom ljepotom kao i krumpirko.
I ovo je od srca: molitva za tvog sina da se brzo ozdravi i vrati se u zagrljaj najmilijih. Majčino srce je najjače i izdrži neizdrživo, sretno ponajprije sinu a onda i cijeloj obitelji
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Aaa, joj ljudi moji dragi, hvala vam puno na riječima potpore te na šetnji mojom đunglom.
Znate kak se veli; što te ne ubije to te ojača- tako je i s nama, nikad se nismo dali, nikad posustali, klonuli, pali u depresiju, izgubili nadu, volju, osmijeh.... Ja sam na početku ( to je bilo 2. polugodište 1. razreda srednje ) mislila da ću poludjeti, stalno sam plakala i očajavala, to je trajalo par tjedana....a sad nam je sve normalno kao da se ništa posebno ne događa. Molitve i prošnje su još uvijek tu, hodočašća.... Jao, koliko vas sve volim! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |