Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 126> |
Korisnik | |
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Leona,tvoje biljke krase mnoge domove u celoj Srbiji,a i sire. Pouzdano znam da si obradovala i usrecila mnoge ljude svojim biljkama i semenjem koje si delila tako nesebicno. Imas veliko srce i dusu ,i prava je sreca imati tebe za prijatelja.
Da ne duzim dalje,nego slike na sunce,svaka tvoja slika je prava blagodet za nas,obicne smrtnike!Pozdrav!!! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alexandra5 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 54 |
zavirujem i ja cesto....mada na brzaka...posla uvjek...alu svaki put sa uzivanjem setam i razgledam
ps: kasija klijala...eritrinu jos cekam...a i ostalo posijano.... pa da znas da ce i ovdje u B.Luci moje dvoriste da krase tvoje preljepe biljcice a Cestrum el. pravi ukras mog prozora kai i ja nestrpljivo ceka proljece |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Potpisujem i potvrđujem svako slovce ![]() ![]() ![]() I reznice hibića super napreduju ![]() ![]() Veliki pozdrav ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
i ja se draga radujem biljkicama koje sam od tebe dobila,ali i od drugih dragih naših cvjetoljubaca,ma ko bi sve popamtio od koga sam sve dobila,no zato i jesmo tu da jedna drugu obradujemo,a tvoje biljkice su zaista super,uživanje je šetkak kroz tvoj raj od biljkica
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opet malo kasnim, raskoš boja a nadasve sličica jutarnjeg neba išarana tragovima aviona, prava profi slika
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Uh,Wanesa,znam da me volis ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Alexandra ![]() Ako nesto ne uspe repriza uvek .... |
|
![]() |
|
Beti,draga, ![]() |
|
![]() |
|
Aralija,kako kasno ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tako je draga Sarajka,to nam je zajednicka ljubav,i ja tvoje biljkice pazim i mazim jer zamisljam nekoga umesto njih ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Slike na sunce Leona, nemoj da badava svako malo zavirujem u tvoj preljepi vrt!!
![]() |
|
![]() |
|
Tikvic,draga,bez molbe,idem da slikam novocvetalo,a tebi hvala na takvim recima. ![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
I ja očekujem tvoje predivno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Jaco,radujem se tvojoj poseti,i evo obecavam danas nove slike... ![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
I ja također očekujem nove slike
![]() |
|
![]() |
|
alexandra5 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 54 |
eee ajde dosta obecanja....slike na ekran...a da gledamo
![]() |
|
![]() |
|
Kamelia ,Alexndra ,hvala na poseti i evo moram da vas poslusam.
![]() |
|
![]() |
|
Evo malo cvetnica iz 2013
Azaleja ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bozicni kaktus malo kasni...ali nikad nije kasno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |