moje biljčice |
Odgovori | Stranica 123 150> |
Korisnik | |
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 28 Svibanj 2008 u 21:42 |
malo mojih ružica
|
|
Sponzorirani linkovi | |
TILjO
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su ti ruže...
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala,one su mi najdraže ( i plavi plumbago)
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ruže su divne ali i ostalo je isto prelijepo
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno! Meni je zapeo za oko naprstak...
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema problema,skupiti ću ja sjeme pa tko hoće.....
|
|
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno hana
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hana, divno, i stajem u red za seme !
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
može Mimar samo me još na jesen podsjetite tko hoće jer ja budem sigurno zaboravila
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hana predivne ruže, a tek onaj klematis, ali kako je moj favorit plavo cvijeće plumbago je zakon.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ti imaš više vrsta ruža nego rasadnik! Predivno!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Neni
Nedavno posijan Pridružen: 19 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 56 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruže su ti prekrasne, pogotovo ova crvena, reci mi za ovaj plavi plumbago, da li se on sije, sestra mi je rekla da bi mi to bilo odlično za posaditi na moru
|
|
ljubičica
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neni plumbago ti je jednostavnije za kupiti sadnice,već ih ima dosta a na moru je super. Meni u Istri raste ko lud a nisam tamo skroz nego ga susjeda zaljeva tu i tamo. Prekrasna biljka,nećeš požaliti ako je nabaviš
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja to nije ni četvrtina ruža koje imam. Ali još su mlade (na jesen su sađene) pa ni ne cvjetaju mnogo. Na jesen kupujem od Tantaua to mi je san - onda bude ih dosta za jedno vrijeme Za sad ih imam preko 30 vrsta
|
|
Neni
Nedavno posijan Pridružen: 19 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 56 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hana, obzirom da si napisala da ga imaš u Istri kao i da nisi stalno tamo, reci mi što je najbolje da i ja posadim obzirom da ni ja nisam stalno na moru, prije dvije godine sam imala prekrasnu lantanu, međutim kad sam došla dolje svekrva mi je rekla da se smrzla i ona ju je skroz odrezala
|
|
ljubičica
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ovak... ja ti od trajnica imam šareni zimzelen,osteospermum (ali njega zimi malo zaštitim),vunasti čistac,lavandu,ružmarin,šarenu kadulju,nekakav sukulent koji rozo cvate,nočne frajle,zvončiće,rudbeckiju...ima još ali moram razmisliti. A na terasi plumgago,oleandre,bugenviliju i pelargonije.Od puzajučih imam pasiflore,šareni bršljan i ruže. Ništa od toga nije prekomplicirano za održavati jer kod sadnje umješam u zemlju agroperl koji zadržava vodu a i terasa je zaštičrna sa brajdom od vinove loze.Ako te još nešto zanima pitaj....
|
|
Neni
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja, puno si mi pomogla, ionako do jeseni mislim da neću ništa saditi obzirom da imam skoro nepokretnu i teško bolesnu majku i ne mogu takoreći do dućana a kamoli dolje do kuće, mislila sam svakako zasaditi pasifloru pa ću biti slobodna žicati grančicu. Sve ovo što si nabrojala osim oleandra mi je super, za oleandar baš i nemam mjesta a i pun ga je otok. Za sad ti hvala, a za savjet ću sigurno opet pitati.
|
|
ljubičica
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim predivne kokotiće!!! Baš me zanima kako će moji cvjetati!!!
Plumbago mi ni opstao, a nije niti dobiven od nbjelovu, ali zato sam si ga danas nabavila na Flori! Ne odustajem! |
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neni nemaš brige! Pošaljem ti ja na jesen i sadnice pasiflore,toga barem ima.... i ako budeš htjela bilo što drugo isto tak. Žao mi je mame.... želim joj svako dobro a i tebi. Teško je imati bolesne roditelje,znam kak ti je...na žalost
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo novih slikica od mene konačno
|
|
Odgovori | Stranica 123 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |