Anđeoske trublje - brugmansije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 80> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
A što da ja radim s ovom? Cijelu je zimu na negrijanom, slabo osvijetljenom stubištu.
Ostaviti joj izboje ili ne?
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
ostavi je do proljeca da joj grane još porastu aonda možeš ili svakoj ili nekima koje su manje razgranate pokidati vrhove i staviti na zakorjenjivanje u vrt pod bocu-u sjenu i održavati vlaznost .grane kojima su odrezani vrhovi ce se bočno granati i stvoriti više pupova.ja bih porezala i one grane koje rastu pri dnu stabla
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Hvala! Onda čekam proljeće.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
tko je rekao da brugmansia ne moze biti sobna biljka :D
![]() ova je bila mini otrgnuta grancica jesenas, primila se i poludjela totalno, sada raste i raste, vjerojatno ima i veze sto je sa moje najzivlje sadnice. ide na more uskoro i nadam se da ce do ljeta biti cijelo stablo da turisti uzivaju. |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
E. Nona dobro izgledaju tvoje mlade biljke. Pogledaj samo s unutrašnje strane ove uvijene listove da nema kakvih štetočina.
Evo i dijela mojih ![]() |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
koje su boje
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Roza, bijele, žute... |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
makk i meni su čudni ovako uvijeni pregledavam stalno i nevidim ništa , pratiću bilo bi mi žao da mi propadnu
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Imaš li lupu/povećalo? |
|
![]() |
|
Acnistus australis, prvi pupovi 2013.
Ovo je manja biljka, velika tek lista. ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
I kod mene a. australis luduje s rastom, narasao je više nego duplo i ima novu grančicu koja je skoro visoka kao cijela biljka.
makk- mazim ga i pazim! Nadam se da će mi opstati. |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
mak, odlično
![]() |
|
![]() |
|
Samo tako nastavi i neće biti problema. Pogledaj malo bolje, možda već ima i pupove. Ja jutros napisah da mi velika biljka tek lista, a poslije vidjeh da uz listove ima i pupove. Baš su me iznenadile, naravno prijatno ![]() Moon ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Odlično Bebolina
![]() Uskoro će se pojaviti i pupovi. Upravo napravljena slika. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |