Anđeoske trublje - brugmansije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 80> |
Korisnik | |
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imaš li lupu/povećalo? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
makk i meni su čudni ovako uvijeni pregledavam stalno i nevidim ništa , pratiću bilo bi mi žao da mi propadnu
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Roza, bijele, žute... |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
koje su boje
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
E. Nona dobro izgledaju tvoje mlade biljke. Pogledaj samo s unutrašnje strane ove uvijene listove da nema kakvih štetočina.
Evo i dijela mojih ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
tko je rekao da brugmansia ne moze biti sobna biljka :D
![]() ova je bila mini otrgnuta grancica jesenas, primila se i poludjela totalno, sada raste i raste, vjerojatno ima i veze sto je sa moje najzivlje sadnice. ide na more uskoro i nadam se da ce do ljeta biti cijelo stablo da turisti uzivaju. |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Hvala! Onda čekam proljeće.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
ostavi je do proljeca da joj grane još porastu aonda možeš ili svakoj ili nekima koje su manje razgranate pokidati vrhove i staviti na zakorjenjivanje u vrt pod bocu-u sjenu i održavati vlaznost .grane kojima su odrezani vrhovi ce se bočno granati i stvoriti više pupova.ja bih porezala i one grane koje rastu pri dnu stabla
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
A što da ja radim s ovom? Cijelu je zimu na negrijanom, slabo osvijetljenom stubištu.
Ostaviti joj izboje ili ne?
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
|
![]() |
|
martab ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
hvala Ti draga Bebolina za savjet,on ce meni vrjediti svakako ovu sezonu,no kasno je za moje reznice...iduci put ce biti bolje.
|
|
![]() |
|
Svaki je pijesk dobar, naravno osim morskog!
![]() @martab, ne tuguj za izgubljenim reznicama, sad znaš kako s njima u buduće. Pripremi si pijesak pomiješan s kompostom ili običnom zemljom za cvijeća, upikni biljku i obavezno zaštii najlonskom vrećicom da ne gubi vlagu. Možeš i sistemom plastične flaše
![]() Sretno!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
martab ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
da li pjesak u kojem se oziljavaju brugmansije je neki poseban,kupujete li ga ???moze li obicni??ja sam izgubila mnoge reznice bas kao sto pisete, sadeci je u zemlju za cvjece.pozdrav i hvala.
![]() |
|
![]() |
|
Svašta sam ja ovdje naučila
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ja svoje u vodi žilim,najviše..Bebolina tvoje izgledaju super,moje su u podrumu,životare, do nekog dalekog proljeća
![]() Brugmansije puno vole vodu zato im i paše jača zemlja,tj.ona koja duže drži vodu.Milice od tih 30% iduće godine ,imat češ punoo biljaka.Probaj ožiliti u vodi starije izboje a mlade u pjesku.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ne mogu se baš pohvaliti da su mi uspjele reznice ( uspjelo 30%)
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |