Nešto kao dnevnik... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 26> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oo draga pa ti si mi vrijedna ko mravek.... ja bogme ništ ne pelcam, nemam gdje ni staviti
![]() Pusa ! |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...koka moja, za štand ipak ne bi bilo, a ovako će se naći za cvjetne prijatelje
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...jučer sam sređivala kalanchoe, očistila suho, jednu na kratko orezala, malo istuširala prašinu sa stubišta:
![]() nastavljam sa zakorijevanjem reznica, u ovakvu jednu plastičnu posudu stavim male teglice s reznicama i sve onda u plastičnu vrećicu: ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Istina, kod tebe je sada već sve zeleno, bujno i lijepo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
koka pa kod tebe je već sad gužva i polako sve kreće bujati...kaj bu u sezoni?
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Sve ti se odlično drži i mislimda su ti baš na dobrom mjestu.Kasija ti je prekrasna,nemam riječi.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...draga aralija, radijator je isključen, ima funkciju police
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Draga kod tebe je stubište izgleda čarobno sve je pod kontrolom i vidim raste, samo me interesira radijator, zar se ne uključuje radi biljčica? Bogme dobili tretman vrijedan divljenj a na uštrb topline doma
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
kasija
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
...koka ima snijega i kod mene, ne brini...ali, i ti imaš lijepo stubište ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
...natalija, po tvojem sam savjetu dobro zalila leoparda i nakon nekoliko sati su se listovi lijepo podigli ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
e baš kako ti je Natalija rekla ? Jesi ti u nekom drugom Zg nego ja ?
![]() Evo ti malo snijega jutros da ti ne usfali... meni sve srčeko zatitralo od sreće kad sam ga ugledala... milina ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
leopard, kasija, tradescantie, klorofit... lantane - pa kod tebe ko da nema zime, odlično izgledaju
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
zanm i ja, ali svejedno pitam ![]() kako ja to nikad ne radim, mislim da sukulentima orošavanje nije potrebno ![]() |
|
![]() |
|
cijelu zimu pažljivo brinem za ovu kasiju:
![]() tradeskancije i klorofiti su počeli naglo rasti, ali neću još rezati tradeskancije: ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
...danas je bio nastavak inventure na stubištu, čiščenje i uređivanje biljaka, za sada mi se jako dobro drži Ligularija Leopard:
![]() kao i Bilberghia koja je dobila dosta na volumenu: ![]() a od ove begonije sam zapelcala dvije male biljkice: ![]() lantane već imaju mnogo novih listića: ![]() ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
...pa natalija draga, viš kak belica zna...znaš da ja uvijek špricam i rezuckam
![]() ![]() ...curke, hvala na savjetima i preporukama, dugovratog režem čim zatopli ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Evo da se i ja malo ubacim na temu, kod naše drage Sare šprica i usred zime, meni bi sigurno otišlo u vječna lovišta, a njoj ljepši od ljepšega, Draga , Natalija kaže da nezna da li će se aeonium zakorjeniti? Ona se sijeća da sam ja našla prošlo ljeto grančicu na putu , stavila odmah u teglu i evo narastao duplo, a i rozeta mu je dupla, prema tome može se zakorijeniti, ali ja bih pričekala baš topla vremena, kad je temp. stalno visoka, kod mene je to bio kolovoz, (zato što je tada pronađen) ali kasno proljeće mislim da bi bilo idealano. |
|
|
|
![]() |
|
Evo mene među tvojim cvijećem dok ti spavaš, ne brini ništa neću pipkati
![]() Dobro ti se drže aeoniumi, vjeruj mi nisu ni moji znatnije bolje. Je me Natalija nasmijala s pitanjem zašto su im listovi mokri, odmah sam se sjetila tebe i prskanja vodom ![]() Snijeg neću ni komentirati ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |