Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 125> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislim da je sve već rečeno pa da ne ponavljam. Samo ću reći da sam uvijek oduševljena kad navratim u tvoj vrt ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...veseli me što si navratio i nagradio nas s nekoliko upečatljivih fotki...tvoj vrt oduševljava i u zimskom izdanju, bez cvjetnica i vatrometa boja, barem mene osobno...konfiguracija terena, raspored kamenja, njihov oblik, veličina, tu i tamo nešto zeleno zaista je dovoljno da ispuni dušu i prepozna istinskog ljubitelja prirode...
lijepi pozdrav ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
I samo nekoliko slika kod tebe uvijek mi izmami osmjeh na lice.Oni irisi su prekrasni,a sigurna sam da će ono kamenje biti negdje lijepo smješteno.
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Zaista je prekrasno čak i zimi u tvojem vrtu, i meni su one čuvarkuće divne
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Malo sam navratila da vidim kako je kod tebe Muhle...Predivne crvene čuvarkuće si ukomponirao u posebno lijepo kamenje...Oni mali irisi iz Plodina su prekrasni..Sve Plodine osim naših ovdje, imaju neke zanimljive biljčice...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Čovječe, kod tebe i kamen lijepo izgleda! Ova hrpa kamenja mi izgleda jako privlačno....još kad ju oplemeniš sa sukulentima.......bit će to prava poslastica!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Interesantan kamen još kad ih malo doradiš bit će prava dekoracija.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Fanika ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 61 |
Prvi put sam u tvom vrtu, prošetala sam od prvih stranica, oduševilo me proljeće u tvom vrtu, toliko cvijeća, pravi vatromet boja kao u bajci, žao mi je što te ovo ljeto pogodila strašna suša, ni nama u slavoniji nije bilo ništa bolje, za ovu godinu se svi nadamo da će biti bar malo bolja, stvarno mi je drago da sam prošetala kroz tvoj vrt
|
|
Let the sunshine, let the sunshine in...
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
U ovo tužno. ružno vrijeme, prošetam tvojim vrtom i odmah mi se raspoloženje povrati, mogla bi to pregledati tisuću puta i uvijek bi našla nešto što sam propustili i nisam zapazila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Vani kiša i snjeg a ja došla po dozu proljeća i beskrajne ljepote
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Muhle tebi i obitelji sretan Božić i sve najbolje!!
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Sretan Božić
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |