Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne cvjetajuće biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Voštani cvijet - Hoya
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Voštani cvijet - Hoya

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 25>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 14:22
Hoji stavi ljestvice, da se penje, i ne frči oko glavne biljke, ona voli jako puno zraka, najbolje je na jugu, pošpricati lišće kada je ljeto bar jednom tjedno, od jakog sunca zaštiti na prozore papirom
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2013 u 19:51
Evo da se i ja pohvalim da sam odnedavno ponosna vlasnica ove prekrasne biljke, ali ne bilo koje. Naime to je potomak Klimatisove "zvijeri" od biljke, koju su mi to dvoje dragih ljudi donijeli prije par dana:

Uploaded with ImageShack.us
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 07:24
ajde javi se meni na pp pa cu ti poslati pelcer kad zatopli
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
patrysa09 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 13
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje patrysa09 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2013 u 22:12
moomja se dubolo ispricavam nece se ponoviti,oprostite sve sto sam bila slobodna pitati EmbarrassedEmbarrassed
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2013 u 20:21

patrysa09.....dobrodošla na forum smile113

S obzirom da si nova i da se još ne snalaziš, postoji mjesto gdje se biljke potražuju.... PRAVILA ZA KATEGORIJU OGLASI (klik). No postoje i određena pravila a bi ih mogla potraživati, a njih ćeš šrpnaći u - PRAVILA FORUMA - .

Na vrh
patrysa09 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 13
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje patrysa09 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2013 u 18:53
cure ispricavam se kaj upadam dali neko mozda im apelcer hoje viska...bila bih jako zahvalna..hvala
Na vrh
agava1504 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje agava1504 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2013 u 10:22
tatjana hvala..ja ču ih još malo onda držati u vodi, jer korjenčići su zaista mali..neka oni malo ojačaju..a napraviti ču svakako kako si mi rekla..i imam več mjesto na istočnom prozoru, samo čekaSmile..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2013 u 08:47

Pelceri neka se dobro zakorijene, i zemlju koju imaš za cvijeće malo u rolu pregrij, da se unište bakterije, tako je moj suprug uvijek radio.Moji su pelceri već 5 ili 6 mjeseci u vodi i imaju dosta korijena, pa ču ih sada tek posaditi.Kad bude veća , tjedno za ljetnih vručina pošpricaj, moja je hoja na istoku, i vidjela sam već imam pup za cvijet, a cvala je skoro do 11 mj.

Na vrh
agava1504 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje agava1504 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2013 u 21:05
dobila sam četiri pelcera hoje i stavila ih u vodu, pustili su male korjenčiće i šta da sad radim, da li da ih još malo pustim da su u vodi ili da ih sad posadim, u kakvu zemlju, posudu,..koliko sam shvatila,ne treba biti velika..da li da ih stavim svakog posebno ili npr. dva u jednu teglu...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 15:47
Ne znam ali moj suprug je bio vrtlar i on je rekao da je to hoja, i pod tim nazivom kad su dobili bilje iz Italije je ona kupljena.Šta je da je meni raste ko šašava
Zemlju za koju god biljku sadite treba je malo u rolu pregrijati da se unište bakterije, bez obziran od kuda je došla zemlja, je ri na kompostima ima ista toga svega, pa se to treba uništiti.
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 13:32
Originalno poslano od člana Jaca123 Jaca123 napisao:

Hvala ti,ovo sa šarenim lišćem nije hoya to ti je scindapsus,a da je tako skupa? Znači bogata sam[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />

Šteta što ova biljka sa šarenim listovima nije Hoya.
Scindapsus je našalost relativno jeftin.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
MermaidDreamer View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MermaidDreamer Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 10:37
Kakvu zemlju bi trebala pripremiti za Hoyu?
Imam pelcer koji je na zakorjenjivanju u čaši vode, pa me zanima kakvu vrstu zemlje najviše voli.
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 19:20
evo ti sad vrapca, bumo moj pelcer prepolovile ?Big%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 09:55
MOš si misliti, ti buš dobila drugi pelcer, pa si sada misli
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 21:01
znaš da jedan pelcer čuvaš za mene kaj ne?
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 18:03
Če nebudeš preko mora, možeš, pogledaj na Zagrebačkim kavicama, a budu i tete salvete negdje oko polovice mjeseca se skupile na jednu kavicu, samo ih moram dogovoritzi.
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 14:03
hvala ti tatjana, mogla bih se pridružiti sljedećoj kavi u zgb, kaj veliš ha?Wink
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 20:32
Tajči javi se na mob 091 597 1435, morala sam ih i ja staviti, jer me kuk boli ko lud.
Čuj pa Samobor je jako jako daleko od Zgba, to ti dodje kao da si na mjesecu-zezam se .
Javi se
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 15:58
Originalno poslano od člana tatjanabajcic tatjanabajcic napisao:

Tajčica, to ti je tako malo na hozntregere živčeke staviti.Ja imam pelcera, ači sada nije vrijeme slanja, ja živim u Zgb, gdje siti sa stanomJa stvarno ne znam uzroke ne cvatnje hoje,i sada razmišljam gdje sam ja moju dobila, ali to je tako davno da se ne mogu sjetiti, ali ona stvarno cvate, voljela bi imati i ovu novu, ali nemam mjesta za dvije, jer je moja skoro cijelu polovicu balkona zauzela.

tatjana, hvala na dobroj volji, ja sam u Samoboru, nadam se da bu i moja zauzela pola balkona ko tvoja Wink

a živčeke na hoziće bum stavila, dobro si rekla!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 19:16
Tajčica, to ti je tako malo na hozntregere živčeke staviti.Ja imam pelcera, ači sada nije vrijeme slanja, ja živim u Zgb, gdje siti sa stanomJa stvarno ne znam uzroke ne cvatnje hoje,i sada razmišljam gdje sam ja moju dobila, ali to je tako davno da se ne mogu sjetiti, ali ona stvarno cvate, voljela bi imati i ovu novu, ali nemam mjesta za dvije, jer je moja skoro cijelu polovicu balkona zauzela.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.