Spremanje kaktusa i sukulenata |
Odgovori | Stranica <1 1718192021 26> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon,Pinus,lijepo ste smjestili svoje ljubimce
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus....tvoji su posloženi kao u apoteci
|
|
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To ja zovem apoteka! Kako su samo lijepo složeni
Samo treba imat prostora, svijetla, polica, mašte , malo truda i puna kuća cvijeća i kaktusa. Jeste li imali što gubitaka ove zime? Meni su 3 kaktusića, nizozemca, kihnula, valjda još od jesenje vlage. I 2 sukulenta sam potopio slučajno po zimi. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je otišao jedan kalemljeni i krunica. To je za sada sve, neki sukulenti su se malo ofucali, ali ništa strašno, čim dođu do sunca bit će ok.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja presađujem cijelu godinu ,kad imam vremena tad i presađujem ,cak sam u sijecnju pelecer od sukulenata sadila ,dobro se drze moon i pinus prekrasni su vam kaktusi |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni se oreocereus celsianus posušio,druge se dobro drži.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za sada sam izgubila jedan kaktus kojem ime neznam, to sam pripisivala hladnom vremenu u dvanajestom mjesecu ali čini mi se da sam ga kupila na izdisaju i da je to , to, ostalo se drži za sada i ja sretna
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam na zalost izgubila 4 predivna kaktusa,jedan pokusavam spasit ,stoji mi u novinama oslobođen od zemlje ...izgubila sam ih jer sam jesenas ih unijela mokre,mislila sam da ima vremena do zime i da ce se sami posusit u prostoriji ..to mi je skola,nikad vise ...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene isto ta vlaga zeznula. Uvijek kažem na greškama se uči, ali ta voda... I još smo ih pregledavali, i pazili i tek unazad 2-3 tjedna žrtve. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
Ivany
Pustio korijenje Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ah, ta zimska vlaga...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivany, ja na tvom feriću ne vidim oštećenje.
|
|
|
|
Ivany
Pustio korijenje Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne vidi se,nije baš dobra slika,slikam sa mobitelom pa kad je oblačno slike su loše. Između rebra ima na 4 mjesta trulo,mislim da nije zbog vlage,kaktusi su mi kod bake po zimi,jedan dio u jednoj hladnoj prostoriji i jedan u hodniku,a tu se stalno vrata otvaraju,pa mislim da je od propuha jer je oštečeni samo sa strane koja je bila više na udaru.
|
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je tema o spremanju kaktusa na zimski san...ima li tema o BUĐENJU kaktusa ....kad vadite kaktuse...presađujete...kako početi sa zaljevanjem...iskustva....????....ima li ta tema....ne mogu je nači smotana
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
11111, Glikica je podigla temu među aktivne pogledaj ovdje (klik)
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da bih sve isplanirao za zimu,,,,želim odmah da riješim pitanje.....kako prezimljavaju vaše euphorie,,,dali kao drugi kaktusi ili?
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako dugo još
namjeravate zalijevati kaktuse ? Svoje kaktuse sam jučer zalio
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moji će biti zalijani dokle bude kiša padala .
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1718192021 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |