Spremanje kaktusa i sukulenata |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 26> |
Korisnik | ||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ovo je tema o spremanju kaktusa na zimski san...ima li tema o BUĐENJU kaktusa ....kad vadite kaktuse...presađujete...kako početi sa zaljevanjem...iskustva....????....ima li ta tema....ne mogu je nači
![]() |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
|
Ne vidi se,nije baš dobra slika,slikam sa mobitelom pa kad je oblačno slike su loše. Između rebra ima na 4 mjesta trulo,mislim da nije zbog vlage,kaktusi su mi kod bake po zimi,jedan dio u jednoj hladnoj prostoriji i jedan u hodniku,a tu se stalno vrata otvaraju,pa mislim da je od propuha jer je oštečeni samo sa strane koja je bila više na udaru.
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Ivany, ja na tvom feriću ne vidim oštećenje.
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...ah, ta zimska vlaga
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
|
![]() |
||
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
|
Mene isto ta vlaga zeznula. Uvijek kažem na greškama se uči, ali ta voda... I još smo ih pregledavali, i pazili i tek unazad 2-3 tjedna žrtve. |
||
Neka se sve zeleni
|
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
ja sam na zalost izgubila 4 predivna kaktusa,jedan pokusavam spasit ,stoji mi u novinama oslobođen od zemlje ...izgubila sam ih jer sam jesenas ih unijela mokre,mislila sam da ima vremena do zime i da ce se sami posusit u prostoriji ..to mi je skola,nikad vise ...
|
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
za sada sam izgubila jedan kaktus kojem ime neznam, to sam pripisivala hladnom vremenu u dvanajestom mjesecu ali čini mi se da sam ga kupila na izdisaju i da je to , to, ostalo se drži za sada i ja sretna
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
meni se oreocereus celsianus posušio,druge se dobro drži.
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
ja presađujem cijelu godinu ,kad imam vremena tad i presađujem ,cak sam u sijecnju pelecer od sukulenata sadila ,dobro se drze moon i pinus prekrasni su vam kaktusi |
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Meni je otišao jedan kalemljeni i krunica. To je za sada sve, neki sukulenti su se malo ofucali, ali ništa strašno, čim dođu do sunca bit će ok.
|
||
|
||
![]() |
||
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
|
To ja zovem apoteka! Kako su samo lijepo složeni
![]() Samo treba imat prostora, svijetla, polica, mašte , malo truda i puna kuća cvijeća i kaktusa. ![]() Jeste li imali što gubitaka ove zime? Meni su 3 kaktusića, nizozemca, kihnula, valjda još od jesenje vlage. I 2 sukulenta sam potopio slučajno po zimi. |
||
Neka se sve zeleni
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Pinus....tvoji su posloženi kao u apoteci
![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Moon,Pinus,lijepo ste smjestili svoje ljubimce
![]() |
||
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
jankić ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 105 |
|
|
||
uživaj u mladosti,nikada nećeš biti mlađi nego što si danas
|
||
![]() |
||
|
pa ko još otvara prozore po zimi ?
|
||
|
||
![]() |
||
|
Anastazija....isti problemi su i kod mene....
![]() Camellia...divni su |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |