Nešto kao dnevnik... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 26> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aeoniumi su ti skroz ok... osim što je ovaj preeeeeedugačkog vrata
![]() ne znam mogu li se komadi stabljike zakorjeniti, ali ne bi bilo loše da probaš, zakorjenjen dio će sigurno potjerati, rozeta isto tako, onda bi mogli i goli djelovi, bez korjena i listova a zašto su im listovi mokri? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Rezi čim prije, do proljeća će već imati malu rozeticu. Pozdrav
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
jučer sam malo sređivala moje aeoniume, nisu baš reprezentativni, izgubili su dosta listića, a najvećeg ću na proljeće orezati:
![]() ![]() ![]() presadila sam orezani adenium u plitku i široku teglu: ![]() tko prepoznaje ovu agavu: ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
a ovo, u stvarnosti listići nisu tako žućkastozeleni, to je od blica, dolje se vidi da niče novi listić...
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
je ono ti je kameni cvijet, ovaj bezimeni je baš šesan
![]() |
|
![]() |
|
...jel ovo kameni cvijet?:
![]() jedan zgodan i neobičan i još uvijek nepoznat sukulent: ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
...Camellia
![]() danas prijepodne u Zagrebu: ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Draga,super ti cvijeće izleda,nemoj se žalostiti.Oduševila me tvoja achilea,baš je posebna.Lijepo si uredila i žardinjere,naravno uz Lukinu pomoć.I ja sam se veselila otapanju snijega,a danas kod mene opet sve bijelo.Ova zima se neda.
![]() |
|
![]() |
|
...vjeruj mi užasni su, stalno ih naganjam, nikada do sada nisu tako rano počeli raditi štetu...već se sada bojim kada se u proljeće počnu gnijezditi, onda od mojih ruselija i gibasice prave gnijezdo ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
...koka moja, achillea je stigla po Brbetu iz Dadine vrtlarije već po drugi put...prvu sam bila utopila zalijevanjem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
...da znam za chiritu, rekla si mi to draga moja, no, ovo je bilo zaista slučajno, dok sam prskala aeonium...i vidiš kako je odmah reagirala...a što se tiče biljaka za senjski vrt, ima toliko mjesta da je sve ovo kap u moru...kolko god da posadim uvijek je poluprazno ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Koliko biljaka imaš izgleda da će ih biti za cijeli Senj
![]() Chiriti se ne smiju kvasiti listovi. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vis ti vrazje vrapce, velim ja da su nis koristi, samo rade stetu. I ja velim, zardinjere su za desetku.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Čuj, jel i achilleu ageratifoliu držiš na stubištu da navratim kad spavaš
![]() Sve kaj si slikala ti je jako lijepo, a i žardinjera je za 10 već i sada dok još niš ne cvate. Čini mi se da ti se u nju zasijal ljetni kokotić. Bu ti lepo po ljetu kad procvate između ostalog cvijeća.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
...vidiš ti koka te cvjetne komandose, hodaju po subištima i kradu cvijeće ![]() ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
[QUOTE=dado_84]Jos mjesec dana cca i bit ce cvijetova preunika :)
[/QUOT
...krajem veljače imamo namjeru put Senja i želim ih posaditi u vrt ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Jos mjesec dana cca i bit ce cvijetova preunika :)
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma tko se usudio maznuti gynuru neka me se čuva
![]() ![]() ne brini koka....bit će čuvarkuća ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
...Anaida, idem ja polako, hvala na brizi
![]() ![]() ...potvrdu molim... kameni cvijet je Graptopetalum paraquajense? Pitam jer na stubištu imam jednu teglicu s biljkama s tim natpisom, a nekako mi čudno izgledaju...ne sjećam se jel sam ostavila jednu teglu na balkonu za testiranje hladnoće, a drugu na stubištu, a Luka mi često pobrka natpise dok "zalijeva". |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Polako Sarice, još će i mrazevi i zima... Tek je veljača
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |