Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 78> |
Korisnik | |
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo spremam se i ja na otok,ali Pašman i to tek za jedno mjesec dana a do tada mi je ovo predivna uvertira.Slike su predivne i čekamo još,još.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
super! i ovaj dnevnik sam pregledala od prve do zadnje strane :)
da se malo morskog ugođaja nauživam :) |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Mikica i kontesaa, sad ću malo o vrtu, da ne ispadne da se samo šetam.....
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Rovoska poljoprivreda iliti povrtnjak u rovovima
...
Običaj je na otoku kopati duboke kanale i ljetno povrće saditi u njima, tako se skuplja svaka kap vode i smanjeno je isušivanje.
Ajde da, i mi tako napravili....
![]() |
|
![]() |
|
Odlučili smo još zemlju pokriti travom, pa čekamo rezultate....
....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pomadore cvjetaju
...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ružmarrin nakon šišanja poludio
![]() ![]() |
|
![]() |
|
masline cvjetaju
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moj vrijedni MM...
![]() |
|
![]() |
|
I malo zavirimo u susjeda ...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
....o pa tu se svasta nauci i da imamo dubinsko sadenje, mmmmmmmmm pazite da ne najdete naftu, vec kad ni vode
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
gazanija je divna a i zvončići su preslatki
![]() a i povrtnjak napreduje
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Super slikice Manči. Nisam nikad vidjela maslinu u cvatu.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Super sređeno Manči. A samonikli zvončić je prekrasan.
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Neka ti maslina pozira u bijeloj haljini još koji put, molim te!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Povrtnjak je super, ružmarin, naravno predivan, ali maslina je ipak najljepša ovako u cvatu.
Zvončića ima i na mojoj livadi - presladak je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Manči navikla si nas na svoju raznolikost...malo cvijeća...malo mora...malo vrta...- super!!!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Manči, da li bi ti kaktusići podnijeli put za Zagreb?
Ako bi daj probaj otrgnuti neki koji cvjeta, ako smiješ jer su od susjeda, čitala sam da na radnom mjestu čovjek treba imati kaktuse i cvjeće žute boje, kao da pojačavaju koncentraciju i smanjuju glavobolje!!!
Što je slučaj sa mnom jer cijeli dan čitam forum.
Znači to bi bio lijek!!!!
|
|
![]() |
|
Proljeće, hoću, nije problem što su susjedovi....ha, ha....još i bolje!!!
Šalim se, ja nemam još tako velikih, osim toga ima ih po otoku puno bez "vlasnika".....kao da su samonikli......
Hoćeš da još nešto donesem?
|
|
![]() |
|
Moraaaaaaaaaaa,
ma šalim se idem se i ja uskoro kupati....
Ne za sada je to sve, eto koliko ti se bude dalo ponesi, htjela bih si napraviti neki mali kamenjar...
E da sada sam čitala o ivančicama, kažu da se reznicama lako zakorjenjuju pa ako i njih ima samoniklih - ponesiiiiiiiiii
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |