Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj raj na zemlji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj raj na zemlji

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 108>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 09:02
Arime, lavande ima samo 4 grma i 6 ružmarina, ali su stvarno ogromni....nisam očekivala da bi se u Baranji ovako mogli razviti.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 09:05
Pa neće ti visibabe baš tako lako propasti.I kod mene su u različitim stadijima, ovisno o mjestu gdje se nalaze. sad će one.
Stvarno sve polako kreće. Nadam se da neće biti nekog ozbiljnijeg mraza više. Krenule su ruže, vidim prve tulipane kako izviruju (i to za čudo baš one koje kasnije cvatu), grmovi su počeli pupati, a polako i voćkice....Samo da nas ove godine posluži vrijeme.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 10:52
Razni grmovi su puni pupova

Jorgovani

Mlada kerija zanimljivo zelena

Ukrasna dunja

Ukrasni nar

Forzicija

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 10:56
Mlade voćkice izgledaju dobro

Trešnja

Trešnja Early Burlat

Marelica

Nektarina

Jedna od novih šljiva Čačanka najbolja

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 13:50
Lijepo si se ponovila. Valjda im ovo vrijeme neće naškoditi.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 14:49
kod tebe baš stiglo proljeće,lijepih si voćkica i sadnica kupila, no baš sam vidjela ruzmarin i lavandu kod tebe i mislim da onda mogu i kod mene imam ih u saksijama ,prenjeću ih u vrt pa valjda ostanu,baš sam se obradovala,mislim da i kod vas zime su kao naše pa da će preživit

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 15:05
Neće njima vrijeme ništa, ovo njima i odgovara.....voćkice su zasađene na jesen, dakle već su se aklimatizirale.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 15:07
Sarajka, mislim da je naša klima otprilike ista. Prošle godine je u Batini dostizalo i do -30C. A preko ljeta je bilo nekih +45C. I lavanda i ružmarin se drže. Prvih nekoliko godina, dok su bili mali, sam ih štitila, obavezno mora biti konstrukcija da se nigdje ne dotiču sa najlonom, dole ostaviti malo zraka da dopire. Sada im više ni ne stavljam zaštitu.
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 15:20
smile56
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 15:48
Drago mi je da si malo navratila.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:30
Neka se zna da ću od sada pokušati sjeme držati uredno. Cijelo popodne pravim male vrećice za sjeme....Stvarno treba doći proljeće, inače ću tko zna što još smisliti.

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 17:06
Kod tebe je proljeće počelo,baš je lijepo.Voćke ti super izgledaju.I ja sam sortirala sjeme i isto jedva čekam radove u vrtu.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 17:08
Nije baš proljeće, danas je malo padao snijeg....ali mislim da se bližimo izlasku i prvim radovima.
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 17:40
Sanja,dobro si to smislila,ali za grmove se bojim da je rano.A lavanda i ružmarin su ti prekrasni.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 17:55
Ma ništa ja nisam sada sadila, sve što je svježe zasađeno je zasađeno na jesen. Sada sam samo bila u kontroli da vidim da li se drže. Nisam još ni orezivala. Čekam još strpljivo...iako me svrbe prsti sve više i više.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 18:40
biti će bujno kada proljeće dođesmile161
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 19:11
Nadam se, blue sky. Samo da nam više zatopli.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2013 u 18:01
Na ovom linku imate hrpu emisija "Vrtlarice", ako netko želi pogledati:

http://www.hrt.hr/index.php?id=enz&tx_ttnews%5Bcat%5D=439&cHash=7cf13c89d2

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2013 u 20:20
Sanja, ti svašta radiš i pripremaš, a mene ulovila neka lijenost. Možda će preko ovih stranica malo i na mene prijeći.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 08:27
Ajde Glikice, živni. Buđenje...proljeće stiže....Ne mogu ništa drugo osim informirati se, skupljati sjemenje, kamenje,stare cigle, zanimljive komade drveta (pun mi je balkon, a već smo nosili jednu turu u Batinu).
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 108>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.