moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 89> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moj novi "stalak" sa začinskim biljkicama...(e da ako netko hoće korijander nek mi se javi,niknuo mi po cijelom dvorištu)
![]() i evo jeeeeeeeeeee...Maslina od Laninog tate
![]() E sad pitanjce.Kako su ove begonije oko masline nikle poima nemam,no niknule su.I sad sam zapela...zašto?... zato kaj begonije vole hlad a maslina sunce.Ne znam jel bi bilo pametno sad izvaditi i presaditi begonije!!!?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
sa ovime sam se ponovila(sa flore je samnom došao,10kn) ![]() kad sam več kod te boje evo i moje"veliko zlo" od clematisa...ima ga još okolo no nije mi stao u kadar
![]() malo MB.....
![]() nešto nježnija boja
![]() i MB u sličnoj boji,takav još nisam imala
![]() dragoljub počeo cvasti
![]() i drugi
![]() i belagonije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lana o ovome cvijetu pričamo
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Idem i ja svoje proučiti malo, dali imam mutante ili ne? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
može mi tko staviti sličicu tog cvjeta, proljeće mi je rekla da u moje mame ima taj cvijet a ja ni ne znam.(da joj ga "posudim" malo).
|
|
![]() |
|
Proljeće,aj ih,molim te,uslikaj.Mora da su tu nešto pčelice"iskemijale" jer bi sve trebale biti iste.Pogotovo me čudi to jer su tebi 3 boje iz jednog grma.Stara se sama radijala i taj grm sam ti cijeli dala pa me jako čudi.Meni su ,za sad,sve iste(ili su tvoje do Zg-a mutirale
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Shasha, znaš da ti je sve prelijepo, također znaš da ovo nije farsa!!!
Ali sam nešto htjela primjetiti: ona galiardia koju si mi dala ima drukčije cvjetove od moje, tako da tvoja biljka iz vrta ima 4 različite nijanse - za sada što me oduševljava!!!
Ja imam tri "različite biljke" i tri prekrasne boje cvjetova!!!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Da, baš se pitam zašto... |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Dada,ono su neke ivančice,ne znam baš jel se tako zovu no tako izgledaju.Mi ih ,na forumu,zovemo"donatice"(ko zna zašto
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Sve je divno!!!
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ma daj shasha, ubijaš me! Više ni ne nalazim prikladne riječi za tvoj raj, a kad ja ostanem bez teksta, to je nešto...Lupinus mi je tiha patnja, nadam se da će moje mladice preživjeti i dogodine i cvjetati. Tvoj je predivan! Kakav ti je ono cvijet što si ga uspjela sačuvati od prošle godine?
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Ok,Teić,nebum(sam da velim da sam si kupila žute i crvene begonije
![]() Katruža to je šimšir.Iz krivog kuta sam ga slikala,ljepše u živo izgleda.Ovako izgleda nekako čudno.To sam se malo igrala(utezima sam grane povijala
![]() Kako kod nas kiša rijetko padne,već mi se
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Prekrasno, shasha... I onaj moj što si mi poslala srebrnasti sa žutim cvijetićima je prepun tih žutih cvijetića... Ovo tvoje plavetnilo raznih oblika je nešto posebno... Jako lijepo! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sasha...da se ne ponavljam za ostalima,stvaro je sve prekrasno :)
ali bit će da je ljeti račun za vodu poduplan ;) mrak :) |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Imaš delphiniuma - jednogodišnjeg (plavi), ostrugica ti i sto lijepo cvjetava, vidim i plumbago je predivan, moj se nije primio
![]() Plavog delphiniuma si i meni dala, sad čekam u andreinom kamenjaru da procvjeta!!! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shasha predivno ovako po bojama - plavo bez konkurencije - o morat ću malo popričati s tobom o plavome - svemu plavome - obožavam plavu boju cvijeća, pa i inače.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ono prvo nepoznato je gonferna. Sve je prekrasno, ali suzana je
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |