Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 109> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svratila sam da ponovo pogledam tvoje ljiljane. Jedva čekam da opet procvatu, da nam ih pokažeš!
Tako mi je žao zbog ždrebeta.... i Gite. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Evo draga konačno sam i ja uspjela malo došetati do tebe, tek da ostavim trag i da te pozdravim!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fanika ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 61 |
Blue sky, jako tužna vijest, stvarno mi je žao ždrebeta
|
|
Let the sunshine, let the sunshine in...
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijep je ljiljan.... Žao mi je što ste ostali bez bebice - ždrebeta...
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Uz tako lijepu sliku nije teško niti miris zamisliti, miris ljeta. Jel jadna Gita pokazuje tugu za gubitkom ždrebeta?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Blue sky, jesi li pokušala koju svoju fotografiju poslati na neki natječaj. Imaš ih jako mnogo koje bi mogle konkurirati. A ova zadnja s ljiljanima... ne znam je li mi ljepša sama fotografija ili motiv fotografije. Ljiljani su ti prelijepi, ali ovaj sa zadnje slike je neponovljiv. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Žao mi je zbog gubitka još jednog prelepog živog stvorenja,al' šta da se radi...
Ovaj ljiljan ti je san snova i što reče Bucka fotografija ti je kao za izložbu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ajme draga, neznam što da ti kažem...sad bi volila da sam prošla mimo tvoj vrt.
Imaš prilipo cviće to znam ali kad sam vidila konjiće zaboravila sam sve što sam vidila, stvarno mi je žao zbog Gitinog bebaća. |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() Draga, žao mi je zbog Gite i ždrebeta.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Hvala ti što slike svog prekrasnog cvijeća dijeliš s nama
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Ljiljan je prekrasan,je li on u vrtu ili u kaliću?
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Dobro sam se našetala danas po tvom vrteku pokraj Save.Da nešto izvojim nemam šta,jer jednostavno svaka tvoja slika donosi posebnu ljepotu i jednostavnost.Mogu ti reči samo
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Evo me opet malo kod tebe,jako mi je zao to sto se desilo,gubitak jeste veliki ali neka su clanovi familije zivi i zdravi sve ce se nadoknaditi...
Biljke su prelepe a ljiljan.... ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Svi ljiljani su mi u vrtu tako i ovaj mogu ti reći da je stvarno otporan na zimu pa čak i na mraz jer je prošle godine dobrano izašao pa je kod nas bijo mraz od-7 njemu nije bilo ništa dok je pink perfekcijon propao kao i afrička kraljica a njemu ništa jedino što nije otporan na voluharice ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasan cvijet i prekrasna slika.Žao mi je ždrebeta,baš tužno.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...baš sam se rastužila...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Krasne slike tvojih injavih ruzica, snijeg je barem vas postedio, pa nece biti stete kao kod nas. Bas zalosne vijesti kod tebe.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Samo da te pozdravim,i pohvalim za slike ruzica pod injem...kao iz bajke su,posebno roza...
![]() |
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
imaš prekrasan izbor cvijeća,za svaku pohvalu..
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |