Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 158159160161162 381>
Korisnik
Poruka
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 16:04
Heeej mala što mi to radiš? Počet ću ti krasti ove zgodne, a neobične ideje!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 16:06
kradi ionako nisu moje ,niit bih ja to sebi pravila jok! bih nesto drugo,to ne hehe.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 16:08
Ahhaaaaaahahhahaa, bojiš se da ne bi netko pomislio da ti neke zgodne beštije stoje na balkonu?
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 20:17
nije ovo divlji zapad pa d amoze sve.ovdje kad bi to ko napravio preko noci bi neko isprobijao te hlace
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 10:24
Lijep pozdrav od mene¨¨!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 10:27
Fiki tu si poz i tebi
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 10:29
.....jesam!!!!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 12:33
Helouuuuu gdje ste?
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 13:41
gigant persun i sestrica mu mrkva.jest da ih nisam oprala dobro jer moram ih zakopati u zemlju osusit ce mi se,moji navadili puno dzaba njima govoriti.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 13:42
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 14:56
Heeeej Pustolovko, čime su tvoji hranili ove divove?
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 16:01
da da jesil vidila kod njih sve divobsko pocev od mačka pa do povrca napisala sam vec to d amoj otac kad je najgora sušsa zalijeva redovno da se ne osuši,a meni to sad vidis dodje ko grom iz vedra neba hehee.sve su mu mrkve ovako velike,a persuna je bilo duplo krupnijeg nisma imala kamere da tada uslikam.taj div je unutra bio šupalj,ali cist ne crvav i sugav.danas sam im naredila da ove godine zasiju duplo vise zbog mene zao mi sto nisma izvadila buhu od mog persuna da se smijemo d auporedimo.meni nece pa nece.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 17:06
I ja sam imala samo par divova, ostalo ko konci.... Kriva je suša..
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 18:13

Nego Pustolovko, gle nešto..... Povrtlarci moji poslužite se!
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 18:19
Evo sad ću ihsmile50
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 18:24
Ajde, ajde Dmirce, samo naprijed! Vidiš da me uhvatila kolačomanija, kad ne mogu još ništa sijati..ja si našla razonodu,pa pečem kolače!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 18:43
kod emne stihanija opet bila.ima da se dovedem u red polsije zimskog sna i jedenja slatka covjek bi reko stokilasica
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 18:50
Ma kakva te stokilašica spopala ...bar ti smiješ jesti slatkiše...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 19:07
smijem d amogu doci na red od moje trojke a nisma ljubitelj slatka,samo sokovi i bombone.kolace mogu,al ne moram jesti ne smagam.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 19:09
Kako sad to?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 158159160161162 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.