Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OSica-Moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OSica-Moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 20>
Korisnik
Poruka
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 08:58
Crvena vinka mi je tako lijepa!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 09:31
NBjelovu svaka čast,nakon sedam dana potjerai moji tropski hibiskusi,od 6 za sada 4,a coccineus se nije ni pomakao.
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 13:26
Tkvić,crvena vinca mi je jako išla u visinu,one su bile u kalićima,a ostale sam posadila u kvadrat dvorišta koji imam kod kuće i lijepo su se raširile.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 13:30
OSice, upravo sam gledala Vrtlaricu na TV-u i vidjela glineni čep koji si mi spominjala. iskreno rečeno, ne vidim razloga zašto kupovati tako skupe glinene čepove. Mislim da bi isti efekat postigla kada bi na plastičnoj boci ostavila čep i kada bi njega samo lagano probušila. Dobila bi isto tako kapljično zalijevanje kao iz glinenog čepa. Taj čep se ionako ne vidi jer je u zemlji.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 13:37
Sanja,već sam razmišljala da probušim čep,provučem nekakvu špagu i da polako kaplje,isprobat ću to ovo ljeto.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 13:56
Ma vidjet ćeš da ćeš dobiti isti učinak. Oni čepovi jesu lijepi, ali su preskupi, a ionako ih se ne vidi.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 14:01
Joj, sada sam na jednom forumu pročitala fora stvar. Kaže ženska da koristi čepove i cjevčice od infuzije koje stavi na plastičnu bocu. Na toj infuziji imaš i kotačić gdje možeš podesiti koliko brzo želiš da curi tekućina. Nekada su te boce i čepove bacali u bolnici (ne znam kakva je sada situacija). Možda uspiješ nabaviti.
Ah da, i pročitala sam da je tih glinenih nastavaka bilo prošlog ljeta u Interšparu za 9 kn 2 komada.
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 14:16
A joooj,vidiš da nemam sreće naletiti na to,jučer bila u Interšparu i kupila ljiljane,a imam snaju u bolnici naš ću pitati
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 18:41
 draga OSice evo me šećem tvojim vrtom i krajem koji je sa tvojim prikazom preljep .Radujem se novim slikama i druženju na cifusmile57
Na vrh
IvanOs View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao
3. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IvanOs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 18:53
Odlično za zalijevanje kada nismo kod kuće.

Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 19:30
IvanOs, gdje se kupi ova spravica za zalijevanje i po kojoj cijeni ?
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 19:38
http://www.ebay.com/itm/2Pcs-Automatic-Drip-Watering-System-Tender-Waterer-Spike-Houseplant-Plant-Indoor-/150927605909?pt=Home_Automation_Kits&hash=item2323fc8095&_uhb=1

http://www.ebay.de/itm/140618808462?nma=true&si=liEY2ma2H3jsjMYwb9hWXDecql8%3D&rt=nc&_trksid=p4340.l2557&orig_cvip=true#ht_6886wt_952

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 19:42
Tek da pozdravim.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
IvanOs View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao
3. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IvanOs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 20:03
Kupljeno u Interšparu.
Dva kom u kompletu 9,00 kn

Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 20:13
HVALA!smile71
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 20:20
OSice i Milice, pokazala sam ovo malo čudo za navodnjavanje mužiću. Kaže mi on da je gotovo siguran ih imaju u Interšparu u Retfali (robna kuća Osijek gdje su Interšpar i Emmezeta) trenutno. Imat će ih samo još kratko vrijeme jer će mijenjati asortiman. Nemoj to tražiti na odjelu za cvijeće nego u onim njihovim kartonskim kutijama sa silnim kineskim drlogom. Tamo ti je sve po 9 kn. Pohitaj u kupovinu.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 20:34
I ja te pozdravljam!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 20:38
Sanja, hvala !smile71
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 10:37
Još jednom hvala Sanji,kupila sam sve što su imali.
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 13:24
Dadinice,Monstera pozdrav.
Kupila sam danas te nastavke za navodnjavanje,IvanOS hvala.
Prošlo ljeto sam na OS tržnici kupila Buddleiu i propala mi je jer nije izdržala one strašne vrućine bez polijevanja,a samo me tri dana nema na selu.Sada imam grančice koje su mi stigle iz Posedarja,na ukorjenjivanju su i nadam se da ću ove godine uspjeti.
Ako netko zna,možda da ih ove godine još čuvam u kaližima dok ne ojačaju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.