Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt pokraj Save
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt pokraj Save

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 109>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 1,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 19:46
Svratila sam da ponovo pogledam tvoje ljiljane. Jedva čekam da opet procvatu, da nam ih pokažeš!

Tako mi je žao zbog ždrebeta.... i Gite.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 20:27
Evo draga konačno sam i ja uspjela malo došetati do tebe, tek da ostavim trag i da te pozdravim!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Fanika View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 61
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fanika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 20:42
Blue sky, jako tužna vijest, stvarno mi je žao ždrebeta
Let the sunshine, let the sunshine in...
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 22:55
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

mojim dragim šetačicama jedan mirisni ljiljan ,miris morate zamislitiWink
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 23:07
Prelijep je ljiljan.... Žao mi je što ste ostali bez bebice - ždrebeta...
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 23:08
Uz tako lijepu sliku nije teško niti miris zamisliti, miris ljeta. Jel jadna Gita pokazuje tugu za gubitkom ždrebeta?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 10:42

Blue sky, jesi li pokušala koju svoju fotografiju poslati na neki natječaj. Imaš ih jako mnogo koje bi mogle konkurirati. A ova zadnja s ljiljanima... ne znam je li mi ljepša sama fotografija ili motiv fotografije.

Ljiljani su ti prelijepi, ali ovaj sa zadnje slike je neponovljiv.

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 13:51
Žao mi je zbog gubitka još jednog prelepog živog stvorenja,al' šta da se radi...

Ovaj ljiljan ti je san snova i što reče Bucka fotografija ti je kao za izložbu   
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 18:56
Ajme draga, neznam što da ti kažem...sad bi volila da sam prošla mimo tvoj vrt.
Imaš prilipo cviće to znam ali kad sam vidila konjiće zaboravila sam sve što sam vidila, stvarno mi je žao zbog Gitinog bebaća.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 18:58

Prekrasan je!

Draga, žao mi je zbog Gite i ždrebeta..
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 20:19
Hvala ti što slike svog prekrasnog cvijeća dijeliš s nama  smile78 Žao mi  je bebice.
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 08:04
Ljiljan je prekrasan,je li on u vrtu ili u kaliću?
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 15:17
Dobro sam se našetala danas po tvom vrteku pokraj Save.Da nešto izvojim nemam šta,jer jednostavno svaka tvoja slika donosi posebnu ljepotu i jednostavnost.Mogu ti reči samosmile227
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:33
Evo me opet malo kod tebe,jako mi je zao to sto se desilo,gubitak jeste veliki ali neka su clanovi familije zivi i zdravi sve ce se nadoknaditi...
Biljke su prelepe a ljiljan....smile93
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:52
Originalno poslano od člana OSica OSica napisao:

Ljiljan je prekrasan,je li on u vrtu ili u kaliću?

Svi ljiljani su mi u vrtu tako i ovaj mogu ti reći da je stvarno otporan na zimu pa čak i na mraz jer je prošle godine dobrano izašao pa je kod nas bijo mraz od-7 njemu nije bilo ništa dok je pink perfekcijon propao kao i afrička kraljica a njemu ništa jedino što nije otporan na voluhariceConfused a njih imam nadam se da mi neće previše štete napravitimeđu tulipanima i drugim lukovičastim ljepoticama
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:55
Prekrasan cvijet i prekrasna slika.Žao mi je ždrebeta,baš tužno.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 19:11
...baš sam se rastužila...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 19:22
Krasne slike tvojih injavih ruzica, snijeg je barem vas postedio, pa nece biti stete kao kod nas.  Bas zalosne vijesti kod tebe.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2013 u 09:53
Samo da te pozdravim,i pohvalim za slike ruzica pod injem...kao iz bajke su,posebno roza...smile79
Na vrh
ane6 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 329
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ane6 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 12:37
imaš prekrasan izbor cvijeća,za svaku pohvalu..smile64
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.