Pozdrav od Bobyce!! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
Bobyca ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mima pozdrav!!Ja ti uzmem spužvicu i natapkam boju spužvicom tako mi izgledaju puno ljepše i urednije ![]() Cure hvala na pohvalama za radove!! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Nažalost ali radove na prvih par stranica nisam uspjela vidjeti ali ovo šta vidim je stvarno divno,, samo tako nastavi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Jako lijepo. Kako radiš na porculanu? Ja što god pokušam vide mi se prijelazi i sve mi djeluje nekako neuredno. Imaš nekakav savjet?
|
|
![]() |
|
Bobyca ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 63 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
I meni je premedena stolicica s pesekima. Je li to salveta? Ne sjecam se da sam ju negdje vidjela..
I sve ostalo mi se dopada :)))) |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Sanduk sa ružama super, a klupčica sa pesekima je preslatka
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Pa ja isto ne znam šta je sa slikama na prve tri stranice..ja ih nisam uklonila samo su najednom nestale
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Stvarno, što je sa slikama sa prvih stranica?
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Sanduk
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
eto te konačno... ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Niti ja ne vidim slike na 1-3 stranicama..
ali zato ove vidim..prekrasno... stolčice su super....ova crvena sa snjegulicom je baš slatkaaa ![]() < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Sanduk sa ružama ma me posjeca na stare sanduke kad su djevojke spremale miraz za udaju ,odličan je, svaka ćast.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Pohvala za radove, posebno za kutiju s ružama. Predivna je.
|
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
nevidim niti jednu sliku na prvoj , drugoj i trećoj stranici....i odoh ja na četvrtu.....kad tamo....ljepote....kutija je predobra......stolčice....odlične.....najradije bi moje odma obrisala....i da nezaboravim, boce su odlične....mogu misliti kakvi su prijašnji radovi..ovi su jako lijepi...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |