Shashin dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 39> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa zgodno si to rekla, pa će biti čudno kad ŽUTI puzavac bude imao ŽUTE cvjetove.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
U biti nije ti on triša zuti nego zeleni ali neka svjetla boja i jako je lijep, a čini mi se da se i cvjetovi spremaju...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Malo kasnim sa dnevnikom no i sa poslom. U petak sam pokosila,opljevila,nešto malo biljkica rasadila i tak,svega pomalo.U subotu sam uživala u slavoniji i tam malo sadila,kopala,čupala...najviše uživala.
Uglavnom,povremeno i radim nekaj samo nemam vremena to i napisati(ma imam al zaboravim)
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Važno da si se lijepo provela u Slavoniji.
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
i napravila ovo uz sve ostalo... ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Tak sam i imala filing! Sasha - legendo! Teak hvala kaj si mi potvrdila!
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
A ne tak,to smo združenim snagama radili. TeaK,Tiljo i ja smo čeprkali prvo.Onda je TeaK pomogla svom ljubljenom ,koji je čistio korita,i donosili su nam zemlju dok smo Tiljo i ja sadili.Nebi ni upola tako bilo da nam i "domaćica mala" nije pomogla saditi i na kraju sve lijepo zalila.
Da ne izostavimo "nadzorni odbor",a netko je trebao i pratiti i reći,to je bolje tu ili tam.Članovi su bili MM i Franjica.Htjeli ili ne,moramo priznati da je moralna podrška jako bitna
![]() |
|
![]() |
|
Evo me i u mom"neredu" danas.
Kupila sam neko začinsko bilje jer mi baš i nije niknulo(pogotovo crveni bosiljak) ."usput" sam kupila 4begonije,koje su mi "neophodno" trebale za pred ulaz gdje je hlad.Kak sam ja to sve brzinski obavila a MM je još posla imal ni mi
![]() ![]() Popodne sam sve to morala posaditi i posložiti.Nebum slikala jer sam tak TeaK rekla
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
moja mašta radi, a pogotovo što su te "cvečkice" bile "neophodne". ![]() |
|
![]() |
|
Evo me,umorne,znojne.....od 5.30h zaljevam cvijeće,onak polako,na par puta jer zemlja nikako da upije vodu.Sad sam već i umorna a dan je tek počeo.Ok,umorna sam više od jučer nego od danas.Cijeli dan sam se jučer pržila u vikendici,na onom suncu.Al nek(imala sam aparat al zaboravih slikati)sagradila sam kamenjar za začine.I posadila začine:lavandu,ružmarin,vlasac,bosiljak crveni i zeleni,2paradajzeka(nek se nađu) majčinu dušicu,kopar,peršina malo...e da,origano i neku "čudnu" lavandu.Moram je uslikati jer takvu,po listu,još nisam vidjela.I još nekaj,no nemrem se sjetiti,a i nije bitno,uglavnom začini.To da bu blizu roštilju
![]() I tak,malo sam pljevila,kopala,čistila,farbala,sadila....Sad mi se spavaaa.....
|
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
bravo shasha znam da je velik posao sada i zalijevati svo to cvijeće. moja majka svaki dan zalijeva za sada samo navečer a preko ljeta jutri u 5 sati. za poludit.kada njome treba toliko mogu zamisliti koliko tebi treba.
|
|
![]() |
|
Moram uslikati,da vidiš,kako mi je maslina lijepa
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Znači maslina raste, bravo za tebe i za onu koja ti ju je poslala.
U 5 ujutro kažeš - svaka čast, jer već je i kod mene skoro malo zaljevati samo navečer, morat ću i ja počet dva puta na dan , barem neke biljke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
moj tatica će biti ponosan, danas mu saopćim da ti maslinica fino napreduje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nema ništa novog pa nemam ni kaj pisati. Evo,konačno gotova sa jutarnjim zaljevanjem i sabiranjem puževa.Sad je već toliko vruče da mi je i na terasi,u hladu,vruće za sjediti a kamoli da nešto radim.
Jučer i prekjučer,navečer,sam nešto cvijeća presadila.Ono što sam posijala a nisu puževi pojeli.Je da je prevruće za saditi no moram,već je veliko a kiše niotkuda.Posadim kasno navečer,zalijem,u jutro opet zalijem i nekako se drži.
Sad idem neke kolačiće peći
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
A recepte od kolačića stavi u recept, normalno sa slikom!!!
|
|
![]() |
|
Evo najbolje je da ovu sliku stavim tu jer je na flori slikana samo za tebe
![]() mislim da znaš zašto. |
|
![]() |
|
Ajme je skupaaaaaaa,kod nas je 3kn.Al je medena |
|
![]() |
|
pa iz tog razloga sam slikala, a ujedno možda zapamtimo alternativa + moj nick i to je ime čudnovatog cvijeta ![]() |
|
![]() |
|
dođi shasha u mene pa ćeš vidit šta je skupoća, nema nijedne biljkice ni ljetnice ispod 10-15 kn, ostići su još uvijek 25 kn.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |