Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 16>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 21:54
 samo ti draga stavljaj slikice jer su preljepe -ovo što si pokazala je prekrasno samo nastavismile92
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 21:51
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Krasni noviteti!
A gdje to u Mađi? Mohacs ili? (sad kad krene navala i nagovaranje muževa na šoping u susjedstvo [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> ) [IMG]smileys/emot120.gif" align="middle" /> Veseli vidjeti rascvalo cvijeće nakon ovih tmurnih dana.

Dadinice, pa ti možeš i biciklom. Ja ustvari jako volim ići u Mohacs. Da se ne razočaraš, vrtni centar im i nije baš tako jeftin. Jedino što je izbor puno veći nego u bilo kojem vrtnom ventru u Osijeku, i cvijeće je njegovanije. Zalijevanje je kap po kap, i nema ga uvelog kao što sam često naišla u Baumaxu. Da i više ga ima u kaljiću.

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 21:45
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Bucka i ti imaš još aseve iz rukarava u ovo zimsko vrijeme, blagodat za oči zimi[IMG]smileys/smiley20.gif" height="17" width="23" align="absmiddle" alt="Thumbs%20Up" />

E draga aralija, dok sam bila samo promatrač, bilo mi je ustvari interesantnije. Tada sam samo uživala šetajući vašim vrtovima i divila se njihovoj ljepoti. A sada dok ja nađem sliku, koje sam naravno pohranjivala svagdje, pa je učitam u protobucket, pa..... Ma ipak je ljepše biti samo promatrač.
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 21:40
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Lijepo i zdravo cvijeće imaš. Ja se sjećam margareta iz Mađe. Nikada nisam i vjerojatno i neću imati više takve. I to iz sjemena a glavice su bile ogromne, i kao da se primilo svako sjeme, toliko ih je bilo. Na žalost, to je bilo davno.

Karmen, u Mađi sam isto kupila (ne mogu pronaći sliku) blijedo žute margarete.Imaju puno veće cvjetove od bijelih. Vrlo rado ću vam dati grmić jer se ionako brzo šire.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 20:35
Svašta lijepoga u još jednom lijepom vrtu!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 19:41
Krasni noviteti!
A gdje to u Mađi? Mohacs ili? (sad kad krene navala i nagovaranje muževa na šoping u susjedstvo ) Veseli vidjeti rascvalo cvijeće nakon ovih tmurnih dana.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 09:29
Lijepo i zdravo cvijeće imaš. Ja se sjećam margareta iz Mađe. Nikada nisam i vjerojatno i neću imati više takve. I to iz sjemena a glavice su bile ogromne, i kao da se primilo svako sjeme, toliko ih je bilo. Na žalost, to je bilo davno.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 09:13
Budući da sam prvi put u tvom vrtu, moram ti reći da sam oduševljena svim, a posebno kamenjarom smile141.Noviteti su takođe prekrasni smile71!!!
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2013 u 23:19
Bucka prošetala sam tvojim vrtom.Krasan ti je kamenjar bio u proljeće.Ovo što si donijela iz Mađe stvarno je super,
a roza ljiljan sam baš danas kupila i ako bude kao tvoj bit ću presretna.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2013 u 19:55
Krasno cvijeće, lijepo i zdravo
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2013 u 19:52
Bucka i ti imaš još aseve iz rukarava u ovo zimsko vrijeme, blagodat za oči zimiThumbs%20Up
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2013 u 19:18
Bucka, pa tek sam sada shvatila da kod tebe još nisam nikada ni bila. I oduševila sam se. Prekrasno ste napredovali od prvih početaka. Kamenjar (na koji sam ja osobno veoma slaba) je predivan, divno je sve izraslo. Mi smo kamenjar radili u dvije faze. Bio je najprije mali. Onda sam i ja stavila premalo zemlje, nisam očekivala da će se toliko spustiti. Kada smo ga proširivali povisili smo malo i taj dio. Ruže su ti fantastične. A naravno i sve ostalo.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2013 u 18:22

OSice, kako ne bi previše širili raspravu kod Sanje123, evo postavit ću nekoliko slika cvijeća kupljenog u Mađi. Na granici do sada nisam imala nikakvih problema jer se i službeno po osobi može prenijeti pet kaljića. A s obzirom da nikad ne pretjerujem ja vjerujem da nitko ne bi pravio problema ako su jedan ili dva više od dopuštenog. Iako iskreno, radije bih da takav izbor imam ovdje kod nas i da ne moram razmišljati hoće li mi netko uzeti cvijet i praviti neugodnosti ili ne. A cijene su uglavnom kao i npr.kod nas u Baumaxu, samo što je kvaliteta neusporediva a i u većim su kaljićima.

Ovo je cvijeće tek kupljeno. Pakazujem ga zato da vidite izgled i kvalitetu.

Anemone,

Lupinusi i heuchere,

Niske cvjetnice za kamenjar, između ostalog i niski bijeli pakujac

I na kraju već presađeno u kaljeve, sitne margarete koje sam iznijela na sitnu kišu

i lantane

Jedva čekam da otopli, pa da vidim što mi je od svega ostalo, jer je pojedine cvjetnice prošlo ljeto doslovce spržilo. Od nekih sam uspjela sakupiti sjeme koje ću posijati sada sredinom veljače pa ćemo vidjeti.

Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2013 u 18:02

Karmen, hvala. Naravno da ćemo se posjećivati i viđati.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 15:48
Bucka, evo i mene u tvoj vrt. Dobrodošla. Sve mi se kod tebe u vrtu sviđa, sve ti je na špagicu i sve se lijepo šareni. Jedva čekam da vidim kako ćeš srediti preostali dio vrta, navratit ću ponovo.
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 23:08
Originalno poslano od člana pčelica7 pčelica7 napisao:

ima otvorena tema....... Akcije u tijeku...

Pčelice hvala na informaciji, ali očito nije baš primjećena , pa zato i nije ni aktivna. Ali zato nastojat ćemo je oživiti.
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 22:58
Originalno poslano od člana bucka123 bucka123 napisao:

Možda da otvorimo novu temu gdje bi javljali i pokazali gdje smo što povoljno kupili, ili gdje je neko interesantno sniženje. Hmm...ne bi bilo loše.

ima otvorena tema....... Akcije u tijeku...
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 22:47

Anabistrice, pa ti me zezaš. Jooj, pa morala sam pokazati sve što volim. Ruže su slikane u svibnju, ali sam si htjela pa makar i samo slikom uljepšati ove sive siječanjske dane.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 22:34
Originalno poslano od člana bucka123 bucka123 napisao:

Zato vam svima šaljem ovaj mali buketić ruža. Da, moram reći, da u vrtu imam biljke koje cvjetaju od najranijeg proljeća, kako bih u vazi uvijek mogla imati mali buket cvijeća. To volim i to mi između ostalog oplemenjuje Moj dom.

Nemoj mi reći da ti sada cvatu ruže u vrtu. Gdje je taj vrt, ruže su prekrasne?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 22:23
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Bucka,Aloja je prelepa cekam slikicu kad bude imala cvetice,samo da znas da cesto svratim ali ne ostavim uvek trag[IMG]smileys/emot133.gif" align="absmiddle" alt="smile78" />

Hvala Leona. Kada nisam imala svoju temu puno sam više šetala po tuđim vrtovima. A sada dok sliku učitama u photobucket, pa dok je smanjim, prođe vremena...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 16>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,160 sekundi.