Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 146147148149150 312> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sretne su pričice što ih hraniš u zimi
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zabjelio i tvoj (k)raj!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sviđaju mi se "okićene" grane
![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Mali kaktus, jako se veselim kada u jutarnjim satima provirujem potiho i uživam kad vidim više sjenica da dolaze na doručak.....
Anaida, nije palo puno snijega ali cijeli dan se održao na drveću i stvara prelijepe slike u dvorištu ..... Moon, lijepo izgleda drveće pod zimskim omotačem...... Mari, zaista lijepo izgleda okićeno drveće a salenjaci će biti opet za koji dan...... Hvala vam što ste zavirile u moje dvorište..... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Pa kod tebe ima više snijega,ja nisam imala potrebu uzimati lopatu u ruke samo malo pomela.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Ne izgleda baš previše snijega ali zadržao se cijeli dan na drveću.... Na cesti i pločniku je očišćen pa se istopio......
|
|
|
|
![]() |
|
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
Pozdrav svim ljubiteljima cvijeća...duže vrijeme pratim gotovo sve što pišete,učim, i divim se...pa eto odlučila sam da se i ja učlanim..jer svakako ču trebati pomoć pri uređenju dvorišta..
|
|
![]() |
|
Agava, dobro došla na ove stranice. Predlažem ti da kao i svi novi napišeš nekoliko riječi najprije ovdje :
www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4786 |
|
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Milice,kod tebe je lepo svracam cesto gledam i uvek se ponovo divim,paznju mi je privukla bela spirea,mnoooogo ti je lepa,a ove zimske...brrrrrrrrr,u njma vidim samo car tvoje velikodusnosti ...hranjenje pticica...
![]() |
|
![]() |
|
Leona,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
I zima ima svoje čari samo kad ne pretjera. Kod tebe ima snijega taman za slikanje i uživanje u lijepim prizorima.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Anabistrica,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Ptičice si nahranila? Pa ti si divna!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Uh kod tebe je vidim stigla doza friškog snijega, i kao što i svima kažem.... lijepo mi ga vidjeti samo kroz prozor i to 1x godišnje, ali sad mi ga je već dosta , a vjerujem i jadnim ptičicama. Ja svojima obično stavim na balkon hranice, ali ti im pravu gozbicu spremaš.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Mira K,
![]() Belica, ![]() Hvala ti što si prošetala po mome vrtu po ovom snijegu..... |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Baš imam nos,uvijek dođem na friške kolače.Hvala!
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
uh da znaš da su prijali.što je to
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 146147148149150 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |