Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 163164165166167 407> |
Korisnik | |
martab ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala Ti Andina na odgovoru,naravno citam bezbroj puta o uzgoju Adeniuma ali.....
![]() mnogo sam zbunjena,prvi mi je put ![]() nadam se da ce ljepo napredovati. mnogoi hvala jos jednom. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Tako me mama učila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Martab, skini vrećicu, drži ih na toplom i zalijevaj pomalo odozdo da sami upiju koliko im treba, odnosno tek toliko da supstrat bude lagano vlažan ili ih prvih par dana samo prskaj. Danju ih možeš staviti na prirodno svjetlo, naročito kad bude sunca. Što više prirodnog svjetla, to bolje. Pazi da na njih ne dođe hladan zrak s otvorenog prozora jer će uginuti. Uostalom, pročitaj ovu temu od početka, ima već puno postova o tome.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Bebolina....što ću ja s tobom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
martab ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
DRAGE MOJE,POMAGAJTE!!!
DOBILA SAM OD NASE IRISICE SEME ADENIUMA,I ONO NIKLO..... ![]() SADA ME STRAH DA NESTO NE POBRKAM.DA LI TREBAM SKINUTI KESU SA ZDJELICE?SMEM LI GA ZALJEVATI,KOLIKO?SEJANCI STOJE ISPOD LAMPE RADI TOPLINE I ODRZABJA VLAGE,SMEM IM PROMENITI MESTO ILI BOLJE DA TU OSTANU,KOLIKO DUGO?MOLIM ZNALCE ZA SAVET ![]() MNOGO VAM HVALA. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Bebolina.....kako je lijep, nadam se da će se kalem primiti, jer ovo je divno.
Drin ću obavezno kupiti, nadam se da ću ga negdje naći u poljop.apotekama. Hvala na ponudi, no vjerujem da ću ga pronaći
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bebolina...kad sam vidjela kako im je lijepo kod tebe, uopće se ne čudim da imaš gotovo otvoren pupoljak adeniuma, prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Dobila sam ga niknutog iz sjemena.Nakon par mjeseci mi je uginuo.Istrunuo.Valjda sam ga prezalila.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
@moon
![]() Da li ove gornje grančice rastu iz ožiljka gdje je bio rezan, ili sa strane?
Ima li kakvih naznaka da gura grančice na vrhu, ili je tamo sasvim suho? Na vrhu bi trebao početi bubriti i izbaciti bar nešto malecko.
Ova veća grančica sa strane je samo grana sijanca, što znaći roza, crvena ili bijela, ali jednostruka. Ako se kalem primio, a nadan se da je, trebao bi biti roza trodupli...ma prava mala ružica.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Ajama, Moon, veselim se zajedno s vama!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama...odlični su
|
|
![]() |
|
@ajo, ovo što si nam pokazala je za svaku pohvalu!!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
ajama krasni su ti
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 163164165166167 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |